The Miženko Brothers vyzývajú k životnej zmene v novom videosingli „Je čas nazmenu“.

Každý znás to určite pozná – s príchodom jari sa nám v hlavách pravidelne rozblikajú kontrolky, že by sa opäť patrilo schudnúť pár  kíl do plaviek, obmedziť  alkohol, cigarety  či iné neduhyv životospráve.

Populárne magazíny ihneď reagujú a na svojich stránkach predstavujú rozličné „zaručené recepty“ na dokonalú figúru a pevné zdravie. Cesta za zdravím však môže byť pre každého iná a občasnéporušenie predsavzatí hneď nemusíznamenať tragédiu. V živote jepredsa najdôležitejšia rovnováha. To je odkaz najnovšieho videosinglu JE ČAS NA ZMENU z produkcie hudobného projektu The  Miženko  Brothers, ktorý tvoria bratia Miženkovci známi z kapely Smola a Hrušky.

Tento v poradí štvrtý singelThe Miženko Brothers svojim sviežim letným ladením v duchu reggae  vyčarí úsmev  na  tvári   a pohodu  už  po  prvom  vypočutí.   Doplnený  je  videoklipomz vlastnej produkcie Miženkovcov. Prostredníctvom hercov sa v ňom prelína  pohľad  na zdravý a nezdravý spôsob života, ktoré sa nakoniec stretnú v dokonalej harmónii. Striktnédodržiavanie pravidiel zdravej životosprávy často spôsobuje zbytočný stres, ktorý tiežmôže spustiť    zdravotné    problémy.   Najdôležitejšie    je    preto    ostať    v pohode     a brať   životsoptimizmom.

Projekt The Miženko Brothers vznikol v roku 2016. Formáciu tvoria bratia Jahn a Matúš Miženkovci, ktorí sipopri pôsobení v kapele Smola s Hrušky vytvorili vlastný projekt, kde prizvali aj svojho najmladšieho člena rodiny Jakuba. V skladbách chcú prezentovať svoj pohľad na svet a priniesť svoju autorskú hudobnú tvorbu, kde  miešajú  štýly ako  sú funky, rap, punka ska. Okrem aktuálnej novinky Je čas na zmenu doposiaľ vydali  aj videosingle: Moja věc feat. Boms, Ľudia aMurena.

Viac info na oficiálnych kanáloch projektu The Miženko Brothers: facebook.com/themizenkobrothers,instagra.com/themizenkobrothers,youtube.com/themizenkobrothers

Zdroj: TS