Tereza Mašková v novom videoklipe prezráda svoj recept na šťastie

O hľadaní zmyslu života bolo natočených nekonečné množstvo piesní a videoklipov. So svojou verziou „receptu na absolútne šťastie“ prichádza teraz Tereza Mašková. Mladá speváčka s ružovými vlasmi síce v poslednom čase oslavuje obrovské pracovné úspechy, ale nedávno všetkých ohromila, keď sa verejne priznala k závažnému psychickému ochoreniu – poruche príjmu potravy. O svojom statočnom boji otvorene hovorí a preto sa stala vzorom mnohých žien, ktoré touto poruchou tiež trpia.

V novej skladbe a videoklipe JÍST, SPÁT, MEDITOVAT, MILOVAT, speváčka odhaľuje jej čerstvo nájdené životné motto – osobný recept na šťastie.

„Debatovali sme s autormi textu a hudby Jánom Vávrom a Ronym Janečkom o tom, čo nás v živote robí šťastnými. Keď som sa pozrela na seba: zrýchlený svet, večný stres, skúšky, koncerty, zodpovednosť pred publikom, vysoké ciele. Zakaždým, keď sa v tom zhone na chvíľu zastavím a vydýchnem, tak si zrazu uvedomím, že okrem mojej práce, ktorou dýcham, to čo ma v živote robí šťastnou a bez čoho sa nedá zaobísť, je vlastne jesť, spať, meditovať a milovať. A takto vznikla táto skladba,“ prezradila k téme obľúbená speváčka. „Počas práce nad touto pesničkou som si ešte plne neuvedomovala závažnosť svojej choroby a myslela som si, že som viac-menej v pohode. Teraz, keď to dennodenne riešim a počúvam svoju pieseň, tak ma lieči. A snažím sa podľa nej aj žiť,” vyjadrila sa Tereza Mašková.

Na natáčanie videoklipu spomína s úsmevom: „Mám radosť, že do klipu prijala pozvanie moja sestra Veronika. Plánovali sme to dlho a tentokrát to konečne vyšlo. Hlavnou témou sú totiž dve tváre mojej osoby. Jedna Tereza, ktorá miluje svoju hudobnú cestu, koncerty, publikum, žiaru reflektora, flitre, make-up, šperky…a tá druhá je normálne dievča bez make-upu, ktoré má rado tepláky a je jednoducho obyčajné. A obe Terezy, to som ja! Čo nie je nič neobvyklé, väčšina kolegýň z brandže mimo reflektorov, sú obyčajné nenamaľované dievčatá, prevažne v ležérnom oblečení, aj zo sekáča a bez podpätkov”, dodáva charizmatická speváčka, ktorá teraz v marci vyráža na svoje historicky prvé turné a ohlasuje predpredaj vstupeniek na tohtoročné jesenné koncerty s názvom Růžová Lucerna 2.

Zdroj: TS
Foto: Alexandra Šnaid