LINEUP FESTIVALU TOPFEST 2024 OBOHATIA  FANTASTICKÝ HYBRID THEORY

Najväčší rockový festival na Slovensku, ktorý prinesie absolútne svetové i domáce hviezdy tohto žánru, rozšíril svoj zoznam interpretov, ktorý na letisku v Žiline na konci júna 2024 vystúpia o fantastické a žiadané meno. 

Zatiaľ posledným interpretom, ktorý sa do tohtoročného výberu naozaj nabitého lineupu dostal, je portugalská tribute kapela Hybrid Theory. Skupina, ktorá je považovaná za najväčšie svetové tribute zoskupenie Linkin Park. 

Neuveriteľná podoba speváka Hybrid Theory, Messana Iva, s dnes už nežijúcim Chesterom Benningtonom, a to nie len výzorová, ale aj farbou hlasu a výrazom, dáva tušiť obrovský zážitok. 

Svoje o tom vie Altice Arena v Lisabone, ktorú ako jediný dokázali vypredať a následne aj ďalšie arény po celom svete. A práve tento súčasný hit svetových pódií je na ceste na Slovensko, na svoj prvý koncert v tejto krajine, na TOPFEST 2024.To ako vnímajú svoje účinkovanie na hudobnej scéne a ako sú spätí s odkazom, ktorého sú nositelia zhrnuli vo svojom vyhlásení pre fanúšikov: 

„Sme zjednotení, zviazaní našou láskou k Linkin Park a hlbokým obdivom k Chesterovi Benningtonovi. Je pre nás cťou vzdať hold tejto ikonickej kapele a urobiť všetko pre to, aby jej odkaz zostal živý.“

Vstupenky na tento jedinečný festival si môžete aj dnes zakúpiť na www.topfestofficial.sk a na www.predpredaj.sk

TS – Topfest