ZREBNY & FRLAJS ĎAKUJÚ SVOJIM FANÚŠIKOM NETRADIČNÝM SPOSOBOM!

Mladých youtuberov Mateja Zrebného a Lukáša Frlajsa netreba zvlášť predstavovať. Svojími krátkymi, filmovými videami bavia ľudí nielen na Slovensku. Len nedávno presiahli na svojom YT kanáli vyše 100 000 odberateľov, a preto si chceli opäť spraviť srandu zo seba netradičným spôsobom. Drsným videoklipom! “V POHODE”.

Bývalý fotograf Matej Zrebný a útly herec Lukáš Frlajs, len tento rok oficiálne spojili svoje kreatívne nápady a vznikol spoločný YT kanál, kde pravidelne pridávajú vtipné, krátke filmy zo života. Ako napríklad – “Typy ľudí vo vlaku” / či “Typy učiteľov” / a nesmieme zabudnúť na úspešný diel “Typy ľudí na párty”, s najväčším párty-manom Braňom Mojsejom/.

Tentokrát sa chceli poďakovať svojim fanúšikom troška špeciálne, no zároveň si chceli zachovať svojsky humor a tématickosť. “Spolu s Lukášom sme mali tento nápad v hlave už dlhšie, no až po prekročení 100 000 odberateľov na našom kanáli sme sa zhodli, že prišiel ten správny čas. Je to špeciál, ktorým sa chceme poďakovať naším fanúšikom. Ide o recesiu a nadhľad na celou našou youtuberskou a hudobnou scénou, nechceme tým nikoho uraziť, práve naopak. Ako je u nás zvykom, chceme najmä pobaviť ľudí”, vysvetľuje Zrebný.

Videoklip s názvom “V POHODE” však vznikal ako profesionálny videoklip. Okrem stáleho produkčného tímu Zrebny & Frlajs sa podieľal na songu aj producent, hudobník a skvelý spevák Adiss, ktorý chlapcom skomponoval melodickú linku. A keď už ide o “hudobný videoklip”, tak nesmú chýbať aj umelecké vokály, o ktoré sa postarala ich dlhoročná kamarátka Ronie alias Veronika Adamičková. “Je to moja veľmi dobrá kamarátka, hlavne ju to bavilo, a tým pádom to celé bolo uvoľnené a presne také, aké sme chceli. Nám ide stále o to, aby sme ľudí bavili, Ronie tomu celému dodala trocha hudobnej vážnosti, no počas nahrávania, aj samotného natáčania klipu sme sa všetci dobre bavili. Verím, že to bude baviť aj našich fanúšikov rovanko ako nás”, dodáva Zrebny. 

Klipom “V POHODE” podporili aj ligu proti rakovine, keďže sa v obraze objavil drink v plechovke CanO Water, ktorého výťažok putuje práve na spomínanú charitu.

https://www.youtube.com/matejzrebnyvideos
www.instagram.com/matejzrebny
www.instagram.com/lukasfrlajs
www.facebook.com/MatejZrebny/

Zdroj: TS
Foto: DÁVID DUDUCZ