Zoe Xenia – holandská diva elektronickej hudby zahrá v Bratislave už tento piatok.

Zoe Xenia, holandská DJ-ka, producentka a v neposlednom rade aj vynikajúca vokalistka vystúpi už tento piatok v bratislavskom Nu Spirit Clube na pozvanie pravidelnej a vám už dobre známej Leporelo_FM Party.

Zoe Xenia, ktorá svoju kariéru začala ako speváčka a hudobná skladateľka a ktorá sa postupne nechala inšpirovať elektronickou hudbou, hlavne house music, príde na Slovensko prvýkrát. Jej jedinečný štýl je doplnený jej hlasom, avšak nie iba v klasickej forme, ale svoj hlas používa najmä ako nástroj.

Jej hudba vychádza na rešpektovaných značkách ako Bass Culture, Kling Klong, Connaisseur alebo legendárnej housovej značke Plastic City, kde jej koncom roka 2012 vyšiel vynikajúci debutový album Heartbeat.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/playlists/2801820″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Minulý rok tiež Zoe Xenia začala spoločný projekt so známym švédskym techno producetom Cari Lekebuschom a ich spolupráca sa už objavila na niekoľkých EP.

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/playlists/2720528" params="" width=" 100%" height="450" iframe="true" /]

Ďalším vzácnym hosťom piatkovej Leporelo_FM Party bude slovenské DJ-ské duo PLUSplus, ktoré pravidelne hráva po rôznych krajinách v Európe a v piatok to bude v bratislavskom Nu Spirit Clube ich premiéra.

[vimeo]https://vimeo.com/33425939[/vimeo]

Za Leporelo_FM zahrajú v piatok všetci traja členovia crew – Milos, Skank a aj Baltazar.

Ak teda máte radi house, tech-house, deep-house a podobné žánre elektronickej hudby, piatková Leporelo_FM Party v Nu Spirit Clube je tu určite pre vás.

Súťaže o voľné vstupy budú prebiehať vo vysielaní Rádia_FM ako aj na na oficiálnom Leporelo_FM Facebook pagewww.facebook.com/LeporeloFM.

Leporelo_FM Party
piatok 12.04.2013
Nu Spirit Club, Bratislava
Zoe Xenia (Plastic City / Kling Klong / Bass Culture / Amsterdam / NL) + vocals
PLUSplus (H!PE / SK)
Milos, Skank, Baltazar (Leporelo_FM)
www.facebook.com/zoe.xenia.music
https://soundcloud.com/zoexenia
www.facebook.com/usPLUSplus
www.mixcloud.com/usPLUSplus

www.facebook.com/LeporeloFM

www.radiofm.sk
www.nuspirit.sk

Zdroj: Nu Spirit