Nová slovenská hudba vo vydavateľstve Leporelo.

Slovenské vydavateľsvo Leporelo, ktoré vydáva elektronickú tanečnú hudbu s orientáciou na house music a techno už od roku 2009 prináša dve novinky od slovenkých mien NoTGood Mood.

NoT, vlastným menom Tomáš Novák je producent z Bratislavy a na hudobnej scéne je úplný nováčik. V týchto dňoch výdáva EP „Angels & Sailors“, ktorá obsahuje 3 skladby. Všetky skladby vznikli úplne naživo bez ďalšej úpravy aranžu alebo zvuku. Track „Poloniny“ vzikol dokonca priamo v tomto slovenskom pohorí. Pre NoT je toto debutový oficiálny release a tento rok ešte niečo na labely Leporelo určite vydá. EP je vonku od 11. marca na všetkých digitálnych platformách. Viac na linku: https://found.ee/LEP044

Good Mood je u nás pomerne známy ako DJ, ale aj ako promotér legendárnej zvolenskej akcie Funken Grúven (spolu s Noksom) alebo aj ako súčasť legendárneho festivalu na zvolenskom zámku – Download.

V roku 2021 vydal skladbu „Život Je Krásny“ na výberovke „Compilation Vol. 1“ labelu Sofa Movements Records, tento rok prichádza s novými skladbami na EP „Azul Crimson“. Obidve skladby sa budú nachádzať aj na Good Mood-ovom debutovom albume „Akvareal“, ktorý je vo vydavateľstve Leporelo naplánovaný na arpíl 2022. Predpredaj EP je už spustený na linku: https://found.ee/LEP045, oficiálne „Azul Crimson“ vychádza 25. Marca a v zápätí na to sa spustí aj predpredaj albumu „Akvareal“.

Leporelo online
Bandcamp: https://leporelo.bandcamp.com
Beatport: https://www.beatport.com/label/leporelo/14044
Facebook: www.facebook.com/leporelolabel
Instagram: www.instagram.com/leporelolabel
Twitter: www.twitter.com/leporelolabel

Zdroj: Leporelo