Leporelo oslávi 20 rokov svojich akcií aj s Barborou a Kevi Anavi.

Oslavu 20-tich rokov od prvej akcie Leporelo sme už ohlásili a ohlásili sme aj to, že na nej zahrajú všetci tí, ktorí na nej zahrali aj 21. Septbembra 2001 v U.Clube. Oslava to bude náročná a prídu aj posilz. Dámy DJky, ktoré rozhodne majú svoje miesto nielen na lokálnej hudobnej scéne.

Z Prahy k nám dorazí milovníčka rôznorodého techna a organizátorka eventov TetrisBarbora. Okrem vlastných eventov je aj rezidentkou klubu Fuchs2 a hrala s takými menami ako Vril, Voiski alebo napríklad aj Charlotte de Witte.

Hosť číslo dva je zo Slovenska, ale s obrovským záberom do sveta. Jej meno bolo v čase jej začiatkoch Miss Ivek, bola chvíľu aj členkou Leporelo crew a dnes ju poznáte ako Kevi Anavi. Jej sety odzneli snáď všade v Európe a jej vlastná hudba sa dostala ešte ďalej. Dosiahla to až na legendárny label KMS Reocrds z Detroitu, ktorý založil jeden z techno pionierov Kevin Saunderson. Jej hudba sa dostala aj na značky ako Innocent Music, Whoyostro, Amam a svoju hudbu vydávala aj na značke Leporelo.

 

Line-up máme kompletný, bude to husté a 22. Októbra sa všetci vidíme na bratislavskom Sundecku. Oslavujeme 20 rokov zrejme jednej z najstarších klubových akcií u nás, tak si to nenechajte ujsť.

Na Sundecku, ktorý je pripravený v plnom komforte na jesenno-zimnú prevádzku si hudbu môžete užiť pri kvalitnom zvuku VOID a s najúžasnejším výhľadom na nočnú Bratislavu.

Tešíme sa na vás!

Leporelo – 20 ROKOV
piatok 22/10/2021
Sundeck, Bratislava
Live: DNC
DJs: Barbora (Tetris/CZ), Kevi Anavi, Milos, Skank, Baltazar, Pussy Kontrol, Bruyant
EVENT: https://fb.me/e/7erixKS4a

Leporelo
http://www.facebook.com/leporelolabel
http://www.facebook.com/leporelofm
http://www.instagram.com/leporelolabel

Sundeck
http://www.facebook.com/sundeckbar
http://www.instagram.com/sundeckbratislava

Rádio_FM
www.radiofm.sk
www.facebook.com/radiofm
www.instagram.com/efemko

Zdroj: Leporelo