Zdena Studenková sa dala na podnikanie v cukrárenskej výrobe!

Herečka Zdena Studenková sa dala na podnikanie v cukrárenskej výrobe! Jej Dolce Manufactory pečie trendové zákusky z najkvalitnejších prírodných surovín bez akýchkoľvek prídavkov na podporu chuti.

Zdena Studenková vo vlastnej životospráve dbá predovšetkým na kvalitu a v tomto duchu aj podniká. Jej sladká manufaktúra vyrába každý jeden koláč ručne! Vďaka najmodernejším technológiám ich môžu v čerstvom stave ochutnať fajnšmekri zo všetkých regiónov. Dajte si chutné cupcakes, cheescakes, bezlepkové, či mrkvové torty z dielne obľúbenej herečky!

Herečka Zdena Studenková je mimoriadne vyťažená v divadle aj v televízii, no to jej nestačí! Rozhodla sa vyskúšať svoje schopnosti aj na celkom inom pracovnom „poli“. Dala sa na podnikanie v cukrárenskej výrobe. Vo vlastnej životospráve dbá predovšetkým na kvalitu stravy a v tomto duchu aj podniká. Jesť málo, ale kvalitne – o to podľa nej ide, ak máme žiť zdravo a dobre vyzerať!

“Kamaráti mi často dávali ochutnávať ich zákusky. Bola som ich mentorom pri tvorbe a výrobe. Vlastná sladká manufaktúra bola potom len logickým krokom, hovorí o začiatkoch podnikania Zdena Studenková.

zdena02

Slovo manufaktúra je na v tomto prípade skutočne na mieste. Každý jeden produkt z Dolce Manufactury Zdeny Studenkovej je totiž vyrobený ručne!  

Naše zákusky sú poctivé, vyrobené výlučne z prírodných surovín, bez pridávania akýchkoľvek aditív,“ približuje Zdena Studenková.

Zdena Studenková ide v súčasnom trende. Jej sladká manufaktúra ponúka moderné ľahké zákusky, ktoré skvelo chutia a dobe vyzerajú.

“U nás si môžete objednať cheescakes, cupcakes, mrkvové, či bezlepkové torty, slané qiuche, alebo „vylepšený“ posýpkový koláč. Je podobný ako klasický posýpkový koláč od babičky, ale je ešte nadýchanejší, pretože ho pečieme z proteinovej múky,“ prezrádza časť cukrárskeho tajomstva Zdena Studenková.

Chcete vedieť, či je to skutočne pravda? Ak máte chuť na spomínané dobroty z Dolce Manufactory Zdeny Studenkovej, môžete si ich objednať na www.dolcemanufactory.sk. Zákusky vám dovezú priamo domov. Zatiaľ síce len záujemcom z Bratislavského kraja, už čoskoro však aj v iných regiónoch Slovenska.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Jakub Klimo