Záverečné info k oslave 10. výročia párty EAR-GASMIC.

25. máj sa nám nezadržateľne blíži a spolu s týmto dátumom aj 10. výročie trancovej klubovej show EAR-GASMIC „10 Year Anniversary“.

Teraz vám prinášame podstatné informácie k tomuto eventu, ktorý už najbližšiu sobotu predstaví 3 svetové hviezdy. Ako headliner sa predstaví Simon Patterson, ďalej Sean Tyas a RAM, ktorého na Slovensku predstavíme úplne po prvýkrát.

Brány bratislavského Ateliéru Babylon sa otvoria presne o 21:00 hod. Vstupenky si budete môcť zakúpiť aj na mieste za cenu 26 € a VIP 33 €. Vstupenky na mieste si bude možné zakúpiť iba v hotovosti. Lístky, ktoré ste si zakúpili v predpredaji cez internet bude nutné preukázať vo vytlačenej forme (nie v mobile). Lístky si do soboty môžete zakúpiť aj v predpredaji za zvýhodnenú cenu 23 € cez predajnú sieť Predpredaj.sk – http://bit.ly/ear-gasmic10years

Ak ste užívateľmi facebooku a plánujete v sobotu 25. 05. 2019 na EAR-GASMIC zavítať, môžete sa pridať aj priamo do našej udalosti https://www.facebook.com/events/310827996191202 prípadne na našu oficiálnu fan page https://www.facebook.com/eargasmic.official  

Line-up doplnia Unbeat, Kristy Jay, Zolike a COLE, ktorý sa postará o „The Best Of 1999 set“, v ktorom odznejú najväčšie trancové klasiky vydané práve v roku 1999.

V celých priestoroch klubu nebude povolené fajčenie, fajčiari budú mať vyhradené miesto pred vstupom do klubu.  V klube žiaľ nebude možné realizovať platbu kartou, preto Vám odporúčame priniesť si dostatočnú hotovosť. K dispozícii bude aj šatňa za poplatok 0,50 €, kde si budete môcť odložiť bundu, kabát a pod.

EAR-GASMIC tentokrát prinesie opäť vlastnú tému, ktorá bude ladená práve do oslavy tohto špeciálneho 10. výročia. Môžte sa tak tešiť na vizualizácie a intrá na mieru pripravené pre túto edíciu.

Stage a svetelný park bude technicky posilnený aj o plnofarebné výkonné lasere a chystáme pre vás ešte zopár ďalších prekvapení. O poriadnu porciu zábavy tak rozhodne núdza nebude.

Záverom prinášame už len samotný časový line-up akcie.

Odporúčame vám prísť do klubu v dostatočnom predstihu, aby ste nezmeškali mnoho dychberúcich momentov a taktiež štartujúce intrá.

Tešíme sa na vás a veríme, že si 10. narodeniny párty EAR-GASMIC užijete naplno. DESIRE TO TRANCE !

Ear-Gasmic: „10 Year Anniversary Edition“ – 25. 05. 2019
Miesto: Ateliér Babylon, Námestie SNP 14/Kolárska 3, 811 06  Bratislava – staré mesto
Start: 21:00 hod., End: 05:30
Line-up:  Simon Patterson (UK), Sean Tyas (USA), RAM (NL), Unbeat, Kristy Jay, Cole (The Best Of 1999 set), Zolike
Entry: regular 23 € / VIP: 33 €
Event: https://www.facebook.com/events/310827996191202/ 
Web:  www.facebook.com/babylonatelier, www.babylonatelier.sk
Ear-Gasmic fan page:  https://www.facebook.com/eargasmic.official
Pre-sale / predpredaj: http://bit.ly/ear-gasmic10years

Zdroj: Ear-Gasmic