EAR-GASMIC prinesie Sean Tyasa vo veľmi špeciálnom sete v Bratislave.

15. novembra zakončíme desiaty oslavný rok párty EAR-GASMIC, na ktorej ako headliner v bratislavskom klube WAX vystúpi jeden z popredných členov labelu VII – američan SEAN TYAS.

Na Slovensku sa predstaví v skutočne veľmi ojedinelom 4 hodinovom producer sete, aký v Európe doposiaľ nikdy neodohral a túto premiéru budete môcť zažiť práve u nás. Očakávajte tak 4 hodiny energických skladieb a remixov výhradne z produkcie Sean Tyasa.

Tento rodák z New Yorku, aktuálne žijúci vo Švajčiarsku, prináša na tanečné parkety mix melodickej harmónie a energie súčasne, ktorý je zaručene efektívny tak ako na nohách tak aj na srdci. Už v roku 1999 sa začal učiť mixovať hudbu, i keď zo začiatku len zo zábavy. O pár rokov neskôr si napokon vytvoril vlastné štúdio a začal sa venovať produkovaniu hudby. Ako 26 ročný sa dostal k remixovaniu skladieb od takých umelcov ako sú Christina Aguilera, Pink, Moby, Daniel Bedingfield, Christina Milian a PPK. Medzitým sa začal taktiež venovať profesionálne DJingu.

Najväčší rozruch okolo Seana vznikol po vydaní jeho prvého singlu nazvaného LIFT (podľa ktorého je pomenovaná aj terajšia edícia Ear-Gasmic „Lift Edition“). Ďalší veľký úspech zožal v súťaži Sander van Doorna – Punk’d Remix, v ktorej Sean Tyas ako víťaz porazil viac ako 250 ďalších remixerov. Nasledujúci rok a pol až doposiaľ si upevnil svoje miesto v žánri trance so svojou unikátnou produkciou a dychberúcimi remixami. V roku 2005 vyhlásil jeho kolega John Askew: „poznačte si moje slová… Tyas bude skutočne obrovský“ , hneď rok na to, v roku 2006 prehlásil o ňom samotný Armin van Buuren : „Sean Tyas je podľa mňa jeden z najhorúcejších producentov súčasnosti“. Medzi ďalšie Seanove remixy patria reworky od takých známych umelcov ako sú Tiësto, Armin van Buuren, Above & Beyond, Dash Berlin, Lange, Gareth Emery a pod.

Následne sa Seanovi svetové vystúpenia rozbehli závratným tempom. Už v roku 2008 hral vo viac než 30 krajinách na 5 kontinentoch. V roku 2016 vydal svoj debutový album Degeneration a v tom istom roku taktiež založil vlastný label nazvaný Degenerate Records. Po ďalších 3 rokoch následne založil spoločne s britským DJom Activa ďalší label pomenovaný Regenerate Records.

O kvalitný support sa v túto noc postará obľúbený ALAN WYSE z UK, ktorý u nás vystúpi po tretí krát a taktiež naši podobne obľúbení rezidentní DJi UNBEAT a KRISTY JAY.

Po skončení akcie v klube WAX máme pre vás prichystanú hneď ďalšiu akciu v podobe oficiálnej (doobedňajšej) afterparty, ktorá sa bude 16. 11. konať v legendárnom klube Radosť. Bude sa tak jednať o úplne prvú oficiálnu EAR-GASMIC afterparty, ktorá zároveň prinesie zahraničného headlinera. Dovolili sme si pozvať špičkového producenta a DJa pôvodom z Írska, ktorým bude PAUL DENTON.

Jeho famózny set z uplynulého holandského Luminosity Beach Festivalu 2019 považujeme za jeden z najlepších, čo nás zároveň presvedčilo predstaviť vám jeho kvality práve na tejto špeciálnej afterparty. Paul Denton je jedným z najväčších talentov súčasnej scény a vďaka jeho fenomenálnej produkcii a exkluzívnym reworkom ho môžete vidieť vystupovať na tých najväčších eventoch ako Luminosity Beach Festival, Amsterdam Dance Event, Future Sound Of Egypt, Kearnage, Trance Sanctuary a pod. Jeho najobľúbenejšími štýlmi sú Uplifting, Tech & Psy Trance.

Podpory sa mu dostáva od mien ako Armin van Buuren, Aly & Fila, John O’Callaghan, John Askew a mnohých ďalších. Vystúpenie Paul Dentona ste mali možnosť taktiež zažiť nedávno v Bratislave a my silne veríme, že už tam sa vám jeho cit pre hudbu dostal pod kožu.

Predpredaj vstupeniek na obidve akcie (vrátane cenovo zvýhodneného combo ticketu) beží v predajnej sieti Predpredaj.sk

Ear-Gasmic: „Lift Edition“ – 15. 11. 2019
Miesto: WAX Club, Námestie SNP 30, 811 01  Bratislava – staré mesto
Start: 21:00 hod., End: 06:00
Line-up:  SEAN TYAS (USA) [4 hour producer set], Alan Wyse (UK), Kristy Jay, Unbeat
Entry: 12 €
Event: https://www.facebook.com/events/442777773017108/
Web: https://www.facebook.com/waxbratislava/
Ear-Gasmic fan page:  https://www.facebook.com/eargasmic.official
Pre-sale / predpredaj:  https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/ear-gasmic-bratislava/

Zdroj: TS