Ear-Gasmic do Bratislavy tento víkend prinesie 2 trance headlinerov – LAST INFO.

Prinášame vám podstatné informácie k najbližšiemu víkendu, počas ktorého sa bude konať Ear-Gasmic „Lift Edition“ v klube WAX, na ktorom vystúpi ako headliner Sean Tyas (USA) v ojedinelom 4 hodinovom producer sete, Alan Wyse (UK), Kristy Jay a Unbeat a následne oficiálna Ear-Gasmic afterparty v klube Radosť, kde ako headliner zahrá Paul Denton z Írska, Zolike a Jaccob.

Brány bratislavského klubu WAX sa otvoria presne o 21:00 hod.

VSTUPENKY: Vstupenky na Ear-Gasmic „Lift Edition“ si budete môcť zakúpiť aj na mieste za cenu 15 €. Vstupenky na mieste bude možné zakúpiť iba v hotovosti. Vstupenky zakúpené cez predajnú sieť Predpredaj.sk budú kontrolované prostredníctvom čítačky čiarových kódov.

FAJČENIE: V priestoroch tanečného parketu v klube nie je povolené fajčenie. Fajčiari budú mať v priestoroch klubu vyhradenú samostatnú fajčiarsku miestnosť, ktorá taktiež zahŕňa bar a toalety.

AFTERPARTY: V sobotu doobeda (16. 11. 2019) v čase od 5:00 – 10:00 hod. sa bude konať historicky prvá oficiálna Ear-Gasmic afterparty v klube Radosť, kde ako headliner vystúpi PAUL DENTON z Írska.

Vstupné v cene 8 € si bude možné zakúpiť aj na mieste. Ak máte zakúpený combo ticket, budete pustení dnu s páskou na ruke (prípadne ak sa preukážete vstupenkou zakúpenou v sieti Predpredaj.sk). Chceli by sme návštevníkov vopred dôkladne UPOZORNIŤ, že vstup do klubu Radosť bude možný maximálne do 8:00 hod. Po tomto čase už do klubu nebudete vpustení. Taktiež by sme radi upozornili, aby ste sa počas akcie zdržovali v priestoroch klubu a nie na ulici v okolí výkladov. SBS vás v prípade rušenia vonkajšieho kľudu na to dôkladne upozorní.

PLATBY: V klube žiaľ nebude možné realizovať platbu kartou, preto vám odporúčame priniesť si dostatočnú hotovosť. V blízkosti klubu sa nachádzajú bankomaty.

DOPRAVA: V tesnej blízkosti klubu sa nachádzajú električkové zastávky Kamenné námestie a Námestie SNP, z ktorých je možné dostať linkou 1 na Hlavnú stanicu. Neďaleko zo zastávky Nemocnica sv. Michala premáva trolejbus č. 202 na Autobusovú stanicu Mlynské nivy.

ŠATŇA: K dispozícii bude aj šatňa (zdarma), kde si môžete odložiť bundu, kabát a pod. Na afterparty v klube Radosť je šatňa za poplatok 1 €.

ZÁKAZY:  Do klubu je prísne zakázané vnášať omamné a psychotropné látky, rovnako ako vlastný alkohol, pitie a jedlo. Rovnako je zakázané vnášať do priestorov klubu pyrotechniku a nebezpečné predmety, ktoré môžu ohroziť zdravie ostatných návštevníkov.

Vidíme sa už v piatok večer v klube WAX a následne v sobotu ráno v klube Radosť. Veríme, že si toto dvojité trance combo poriadne užijete! :-)

Záverom prinášame už len samotný časový line-up akcie.

Ear-Gasmic: „Lift Edition“ – 15. 11. 2019
Miesto: WAX Club, Námestie SNP 30, 811 01  Bratislava – staré mesto
Start: 21:00 hod., End: 06:00
Line-up:  SEAN TYAS (USA) [4 hour producer set], Alan Wyse (UK), Kristy Jay, Unbeat
Entry: 15 €
Event: https://www.facebook.com/events/442777773017108/
Web: https://www.facebook.com/waxbratislava/
Ear-Gasmic fan page:  https://www.facebook.com/eargasmic.official
Pre-sale / predpredaj:  https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/ear-gasmic-bratislava/

Zdroj: Ivo Ninja