Coeus z Afterlife zahrá 14. mája v Bratislave na Moody noci v klube WAX

Zvučné meno vydavateľstva Afterlife prvýkrát na Slovensku! Srbský producent Coeus vystúpi v sobotu 14. mája ako headliner Moody noci, ktorá sa uskutoční v bratislavskom klube WAX.

Na svoju prvú „postcovidovú“ akciu pozvali organizátori večierkov Moody producenta Coeusa (Afterlife – Serbia). Party sa uskutoční v bratislavskom klube WAX, line-up doplnia domáci hudobní producenti a DJi Denes Toth (Moody) a Bizzare (Levity).

Coeus (Afterlife)

Srbský hudobný producent je jedným z najvýraznejších predstaviteľov elektronickej hudby na Balkáne. Na svetovej scéne sa etabloval predovšetkým vďaka účinkovaniu na nemeckom Afterlife. Publikum si zamilovalo jeho vystúpenia pre jeho originálny štýl nesúci prvky afrických hudobných motívov, elektra aj disca. Presadil sa ako zdatný producent elektronickej hudby a za krátky čas sa mu podarilo získať podporu od viacerých služobne starších kolegov. Jeho tracky hrávajú Tale of Us, Adriatique, Dixon a mnohí ďalší. On sám pravidelne vystupuje po boku mien ako Solomun, Black Coffee, či Adriatique.

Buďte pri tom!   

Ako znie Coeus naživo, budete môcť zažiť už čoskoro. Pridajte si podujatie na Facebooku a sledujte aktuality na Moodyverse Music Blogu. Tešíme sa na vás!

///// Facebook event ///// (1) Moody x Coeus (Afterlife) | Facebook
///// Moodyverse Music Blog ///// Eventy – Moodyverse 

Zdroj: TS