Wilsonic Club predstaví vychádzajúcu hviezdu urbánneho folku a soulu!

V piatok, 25. novembra, bude na akcii Wilsonic Club v KC Dunaj koncertovať ďaľší z umelcov združených pod krídlami rešpektovanej značky Ninja Tune, Jono Mc Cleery.

Londýnčan, ktorý v septembri vydal už svoj druhý album „There Is“, toho počas svojej krátkej kariéry stihol už pomerne dosť. Svojpomocne vydal svoj debutový album, na ktorý mu prispeli fanúšikovia z celého sveta, mimo iných aj folková hviezda Vashti Bunyan či DJs rádia BBC, Tom Robinson a Fiona Talkington.

Vydaním debutového albumu spôsobil dostatočný rozruch nato, aby ho zaregistrovali aj tí najlepší z brandže. S niekoľkými z nich stihol absolvovať koncertné turné. Mená ako Jamie Woon, Gil Scott Herron, Jose Gonzales, Bonobo, Fink či Little Dragon, si do tak čerstvého „cé-vé“ nemôže napísať hocikto.

Inšpiráciou a vzorom sú Jonovi velikáni ako John Coltrane, Nick Drake, Bill Withers, Jeff Buckley, Nina Simone alebo John Martyn. My by sme ešte pridali Talk Talk, Bonobo či Terryho Calliera.

Overiť si to môžete na vlastné uši a oči v bratislavskom KC Dunaj~ v piatok 25. novembra, kde sa Jono McCleery s kapelou predstaví v rámci akcie Wilsonic Club. Koncert sa začne o 22:30 a po jeho skončení zahrajú Teapot, Break!fast, Inso a Tibor Holoda.

Vstupenky len za 9 eur si môžete zakúpiť v predpredaji na www.tixy.sk alebo skúsiť šťastie v súťaži v Rádiu_FM.

Wilsonic Club
25. november 2011, piatok
KC Dunaj, Nedbalova 3
Vstupné: 9 € (predpredaj) / 11 € (na bráne)
Po 24:00 vstupné do sály, baru a terasy: 4 €
Jono McCleery (koncert o 22:30)
Inso
Teapot
Break!fast
Tibor Holoda

Zdroj: Wilsonic
Publikoval: Redakcia GREGI.NET