Emika: dubstepová princezná a jej doprovod!

Dáma, ktorá hudobnému svetu odkrýva intímnejšiu stránku dubstepu, vystúpi v bratislavskom Kultúrnom centre Dunaj v sobotu 24. marca. Doprovod na akcii Selector_FM LIVE jej bude robiť DJ a moderátor programu Selector_FM Daniel Baláž, slovenský producent Stroon s VJ-om Stixom a DJ Detwork.

Program Selector_FM vysiela Rádio_FM vždy vo štvrtok po 20tej hodine. Venuje sa novej britskej hudbe a vzniká v produkcii Britskej rady na Slovensku. Slovenskú verziu programu pripravuje a moderuje Daniel Baláž, ktorý otvorí akciu svojim DJ setom.

Emika

K Emikinmu koncertu dovedie fanúšikov pokrokovej elektroniky mladý slovenský producent nominovaný na Radio_head Awards 2011 – Stroon. Vo svojom novom sete Dalibor Kocian kombinuje post-dubstepovú elektroniku s hrou na vibrafón. Exkluzívny, na mieru ušitý VJ-ský set spolu s ním odohrá VJ Stix.

Tancovačku po koncerte obstará DJ Detwork občianskym menom Michal Hradský, ktorý je bratislavskému publiku dobre známy pod svojim techno pseudonymom DJ Peal alebo spoluprácou s Longital.

Vstupenky za prijateľných 10 eur sú vám ešte stále k dispozícii na www.tixy.sk.

Zdroj: Pendant s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET