Aprílovej SIGNAll_FM NIGHT budú šéfovať baby!

Aprílové pokračovanie drum&bassovej noci SIGNAll_FM NIGHT prinesie do Bratislavy ďalších zaujímavých hostí. Novozélandská djka Emma G žijúca v Londýne pricestuje spolu s anglickou speváčkou Collette Warren a za mixpultom to roztočí aj známa ukrajinská dvojica Derrick & Tonika. Už 13.4. vás v KC Dunaj čaká noc plná príjemného liquidfunku a soulful atmosféry.

Aprílové pokračovanie drum&bassovej noci SIGNAll_FM NIGHT prinesie do Bratislavy ďalších zaujímavých hostí. Novozélandská djka Emma G žijúca v Londýne pricestuje spolu s anglickou speváčkou Collette Warren a za mixpultom to roztočí aj známa ukrajinská dvojica Derrick & Tonika. Už v piatok 13.4. vás v KC Dunaj čaká noc plná príjemného liquidfunku a soulful atmosféry.

Po premiérových vystúpeniach umelcov ako Triad, Sam KDC, Phil Tangent, či Es.Tereo sa na Slovensku po prvýkrát objaví aj novozélanďanka Emma G. Známa svojími skvelými vystúpeniami s MC Tali, aktívna promotérka a bývalá house djka nie je v hudbe žiadnym nováčikom. Vyrastala po boku svojho brata dja/producenta, a tak sa veľmi skoro dostala aj ku gramofónom, aby trénovala svoj vlastný štýl mixovania.

Derrick

Predtým, než sa presťahovala do Londýna, mala na Novom Zélande vlastnú radio show a klubovú noc. V anglicku však so svojimi aktivitami pokračuje, čoho dôkazom je aj jej večierok “Superfine”. Na Slovensko pricestuje spolu so speváčkou Collette Warren, ktorá bude doprevádzať jej mixovaný set. Môžete si byť istí, že tieto baby to naplno rozbalia a ukážu vám, ako vyzerá soulful drum&bass.

Ďalšia dvojica zahraničných hostí k nám bude merať cestu z Ukrajiny. Derrick & Tonika sú nie len producenti so zárezmi na značkách ako Celsius, Camino Blue, či Fokuz Recordings, ale aj aktívni dji s vlastným audio a video podcastom, promotéri, spoluzakladatelia ukrajinského labelu DNBSessions Music a prsty majú aj v mnohých ďalších hudobných projektoch. Svojou selekciou dokonale zapadnú do konceptu aprílovej SIGNAll_FM NIGHT.

Za mixpultom sa v piatok 13. apríla v KC Dunaj Bratislava vystriedajú aj domáci djs Clive, Ke3n, Zajo a Lixx. Kompletné info o akcii a účinkujúcich hľadajte na www.signallfm.sk/night.

SIGNAll_FM NIGHT
13. apríla 2012
KC Dunaj, Bratislava
Facebook udalosť

Signal_FM Night

Zdroj: Signall_FM
Publikoval: Redakcia GREGI.NET