V septembri sa do Bratislavy vrátia Stereo Total!

Serge Gainsbourg v remixe Kraftwerku a do toho hlas Nico, tak by sa dala v krátkosti popísať hudba berlínskych Stereo Total, ktorí sa po niekoľkoročnej odmlke vracajú na Slovensko a 11. septembra vystúpia v bratislavskom Kultúrnom centre Dunaj.

Stereo Total

Francúzsko-nemecké duo Francoise Van Hove a Friedrich Ziegler mixuje elektroniku s francúzskymi šansónmi a punkovými gitarami, počas turné sa vždy obohatí o ďalších hudobníkov a na pódiu produkuje zmes bláznivej variétnej show s garážovým vystúpením raných Velvet Undergound.

Stereo Total spievajú minimálne v desiatich jazykoch, z ktorých však dominuje francúzština a nemčina, a vlastnú tvorbu prestrihávajú svojráznymi úpravami songov ako Chelsea Girls od Nico či Drive My Car od Beatles. Na svoje si prídu určite priaznivci Nouvelle Vague, ale aj Pudingu pani Elvisovej, s ktorým majú Stereo Total spoločnú záľubu v parodovaní kraftwerkovskej elektroniky.

Predpredaj vstupeniek na koncert Stereo Total prebieha prostredníctvom internetovej stránky www.orepole.sk. Prvých sto vstupeniek stojí v predpredaji 11 eur, neskôr sa bude cena zvyšovať.

Usporiadateľská agentúra Ore Pole priniesla do Bratislavy v minulom roku The Young Gods, Parov Stelar Band, Belleruche či Bena Westbeecha, v najbližších mesiacoch pripravuje okrem iného vystúpenia interpretov ako Therapy?, Ghostpoet, Fanfare Ciocarlia či Shantel & Bucovina Club Orkestar.

Stereo Total

Zdroj: Agentúra Ore Pole
Pubikoval: Redakcia GREGI.NET