Víťazstvo v šiestom duely Prazdroj talentov patrí skupine Pillow Fight.

Již šestý rozstřel soutěže Prazdroj talentů ze čtvrtka 15. srpna rozhodl o dalším finalistovi. Je jím skupina Pillow Fight, jež podle hlasů fanoušků těsně překonala výkon rivalů Tommy Indian.

Také o absolutním vítězi Prazdroje talentů rozhodne veřejné hlasování na www.pilsnerfest.cz. Nejlepší kapela získá pivo na rok zdarma a především angažmá v hlavním hudebním programu na Pilsner Festu za honorář 20 000 korun. Na mistrovství ČR v držení tupláků se nominovala paní Soňa Štěpánová výkonem 1:18. Poslední duel Prazdroje talentů i možnost nominace v tuplácích do finále se odehraje již tento čtvrtek, hlavní kapelou večera bude Extra Band revival.

Pillow Fight

Pillow Fight je sehraná parta muzikantů z Plzně, kteří hrají už osmým rokem směs popu, rocku a rock’n’rollu. Vzestup zaznamenala kapela od roku 2010 v novém složení Jan Fencl (kytara, zpěv), Adam Hofmeister (baskytara), Ondřej Kopecký (bicí) a Luděk Holý (zpěv, kytara), který je zároveň autorem anglicky zpívaných textů. V tomto roce také přicházejí s debutovým albem Starlight, jehož různorodý tracklist mapuje repertoár posledních pěti let, od této doby mají na kontě 40 vlastních skladeb a kolem 200 koncertů, na nichž je fanoušci mohli spatřit také po boku Xindla X, Michala Hrůzy, Báry Zemanové, Charlie Straight a dalších známých jmen české hudební scény. Fanoušci se budou moci brzy těšit na novou desku a v případě vítězství v Prazdroji talentů také na jejich vystoupení na říjnovém Pilsner Festu.

DSC_0428

Postup do finále tradičního mistrovství ČR v držení tupláků v předpažení na čas, které proběhne 5. října na Pilsner Festu, si během večerního programu tentokrát Soňa Štěpánová. Kromě účasti ve finále si vítězka odnesla jako výhru karton piva Pilsner Urquell.

Již tento čtvrtek se můžete těšit na Extra Band revival, rockovou kapelu z poloviny devadesátých let, a na poslední hudební duel kapel Different D.I.S.C.O. versus Bags. O vítězi rozhodnou fanoušci pomocí hlasovacích kuponů přímo na vystoupení či v průběhu následujícího týdne na webu www.pilsnerfest.cz.

Hudební program Léta v Prazdroji 2013

*Pilsner Fest je tradiční oslava plzeňského piva, která se letos uskuteční na nádvoří pivovaru 5. října. Více informací o festivalu hudby a piva Pilsner Urquell naleznete na www.pilsnerfest.cz.

Zdroj: AMI Communications