Štvrtý duel Prazdroja talentov vyhrála skupina ISUA.

Štvrtý roztrel súťaže Prazdroj talentov priniesol štvrtok 1. augusta ďalšie víťazné meno. Je ním plzeňská formácia ISUA, ktorá v súboji porazila libereckých konkurentov z kapely EXIL 51.

Čtvrtý rozstřel soutěže Prazdroj talentů přinesl ve čtvrtek 1. srpna další vítězné jméno. Je jím plzeňská formace ISUA, která v klání pokořila své liberecké konkurenty z kapely EXIL 51 a postoupila do finále.

leto230

Odměnou pro celkového vítěze je 20 000 korun, pivo na rok zdarma a jedinečná možnost vystoupit v hlavním hudebním programu říjnového Pilsner Festu. O absolutním vítězi Prazdroje talentů rozhodnou fanoušci ve veřejném hlasování na www.pilsnerfest.cz. Na mistrovství ČR v držení tupláků se tentokráte nominovala žena, paní Michaela Němcová ze Zruče. Další koncert se koná již ve čtvrtek, jako hlavní host večera vystoupí kapela Odyssea.

Kapelu ISUA tvoří pětičlenná parta muzikantů z Plzně a okolí, kteří se dali dohromady teprve v roce 2011. Přesto však mají za sebou již nejeden úspěch – letos například zvítězili mezi zhruba 120 mladými talentovanými kapelami v soutěži Expedice Přeštěnice 2013. Kombinace alternativního rocku s prvky popu a indie v podání zpěvačky Giudi, bubeníka Jakuba a (bas)kytaristů Rudy, Toma a Galiho na publikum zapůsobila i tentokrát.

leto175

Postup do finále tradičního mistrovství ČR v držení tupláků v předpažení na čas, které proběhne 5. října na Pilsner Festu, si během večerního programu tentokrát v ryze ženském klání zajistila na úkor své soupeřky paní Michaela Němcová ze Zruče. Kromě účasti ve finále si šťastná vítězka odnesla výhru v podobě kartonu piva. Během čtvrtečních večerů se mohou zájemci zapojit i do dalších soutěží, například Odnes si piva, kolik uneseš.

Již tento čtvrtek se můžete těšit na veterány z oblíbené zábavové skupiny 70. a 80. let Odyssea a také na další hudební duel kapel Citylights a FANFAN. O vítězi rozhodnou fanoušci pomocí hlasovacích kuponů přímo na vystoupení či v průběhu následujícího týdne na webu www.pilsnerfest.cz.

Hudební program Léta v Prazdroji 2013

*Pilsner Fest je tradiční oslava plzeňského piva, která se letos uskuteční na nádvoří pivovaru 5. října. Více informací o festivalu hudby a piva Pilsner Urquell naleznete na www.pilsnerfest.cz.

Zdroj: AMI Communications