Tretí duel Prazdroja talentov ovládla skupina Frajara Putika.

V treťom duely hudobnej súťaže Prazdroj talentov si postup do finále vybojovala plzenská skupina Frajara Putika. Vo vyrovnanom súboji vo štvrtok 25. júla dali fanúšikovia nakoniec prednosť skupine Frajara Putika pred rockovou kapelou Curlies s pravými škótskymi dudami.

Absolutní vítěz Prazdroje talentů, o němž rozhodnou fanoušci ve veřejném hlasování na www.pilsnerfest.cz, získá angažmá na letošním Pilsner Festu* a pivo na rok zdarma. Na mistrovství ČR v držení tupláků se tentokráte nominoval pan Stehlík s časem 4:10. Další koncert se koná již ve čtvrtek, jako hlavní host večera vystoupí kapela Mediterian.

Multižánrová plzeňská skupina Frajara Putika prošla od svého vzniku roku 2008 řadou změn. S narůstajícím počtem členů se vyvíjel a rozrůstal i záběr hudebních žánrů. V jejím repertoáru tak dnes najdeme prvky ska, reggae, swing či blues, ale třeba i balkánskou lidovku. Cit pro rytmus, vtipné texty a především drive této formace ocenili i fanoušci během Léta v Prazdroji.

 Postup do finále tradičního mistrovství v ČR v držení tupláků v předpažení na čas, které proběhne 5. října na Pilsner Festu, si během večerního programu zajistil nejlepším výkonem 4:10 zaměstnanec pivovaru pan Stehlík a za odměnu si odnesl karton piva. Během čtvrtečních večerů se mohou zájemci zapojit i do dalších soutěží, například Odnes si piva, kolik uneseš.

Již tento čtvrtek 1. srpna si mohou návštěvníci Léta v Prazdroji vychutnat vysoké teploty v rytmu středomořských národů či kubánských písní, které zahraje kapela s příznačným názvem Mediterian. V dalším hudebním duelu se utkají skupiny Isua vs. Exil 51. O vítězi rozhodnou sami fanoušci pomocí hlasovacích kuponů během vystoupení či do úterý
6. srpna na webu www.pilsnerfest.cz.

Hudební program Léta v Prazdroji 2013 

*Pilsner Fest je tradiční oslava plzeňského piva, která se letos uskuteční na nádvoří pivovaru 5. října. Více informací o festivalu hudby a piva Pilsner Urquell naleznete na www.pilsnerfest.cz.

Zdroj: AMI Communications