V druhom súboji Prazdroja talentov zvíťazila skupina Coctail… alá motejl.

Hudební soutěž Prazdroj talentů zná jméno další postupující kapely. Ve čtvrtek 18. července si svým vystoupením v rámci Léta v Prazdroji místo ve finále zajistila skupina Coctail… alá motejl, které fanoušci poslali více hlasů než soupeři pražské kapele Kobylinec.

Absolutní vítěz Prazdroje talentů, o němž rozhodnou fanoušci ve veřejném hlasování na www.pilsnerfest.cz, získá angažmá na letošním Pilsner Festu* a pivo na rok zdarma. Na mistrovství ČR v držení tupláků se tentokráte nominovala Eva Motlíková s časem 1:55. Další koncert se koná již ve čtvrtek, jako hlavní host večera vystoupí kapela Burma Jones v původní sestavě!

Cocktail… alá motejl je početná pražsko-plzeňská skupina zkušených muzikantů, kteří svým hravým i dravým pop-rockem rozvířili od roku 2003 mnohá festivalová pódia. Za jejich svěží, energickou show je návštěvníci Léta v Prazdroji poslali do finále hudební soutěže pro nové talenty.

Postup do finále tradičního mistrovství v ČR v držení tupláků v předpažení na čas, které proběhne 5. října na Pilsner Festu, si během večerního programu zajistila nejlepším výkonem 1:55 slečna Eva Motlíková ze Šťáhlav a za odměnu si odnesla karton piva. Během čtvrtečních večerů se mohou zájemci zapojit i do dalších soutěží, například Odnes si piva, kolik uneseš.

Již tento čtvrtek 25. července zažije areál plzeňského pivovaru jedinečný návrat do 90. let, a to díky kapele Burma Jones v původním složení. Jako předskokani vystoupí další rivalové hudební soutěže Prazdroj talentů Frajara Putika vs Curlies. O vítězi rozhodnou sami fanoušci pomocí hlasovacích kuponů během vystoupení či do úterý 30. července na webu www.pilsnerfest.cz.

Zdroj: AMI Communications