Veľkolepá tanečná akcia Transmission oznamuje dátum 11. edície.

Zatímco první úspěšná mezinárodní edice Transmission – která se konala v Bratislavě minulou sobotu – je právě za námi, Transmission s potěšením oznamuje datum pro novou show v Praze pro rok 2014. Sobota 25. října je datum, které byste si měli označit ve svém diáři, jako den nové 11. edice pražské Transmission. Omezené množství základních vstupenek (Early Bird Tickets) bude v prodeji od úterý 25. března.

Po poslední české vyprodané edici, která přivedla návštěvníky z více než 50 zemí, vytváříme další nový zážitek, další zbrusu novou ohromující show v pražské O2 aréně. Transmission je známá a uznávaná pro svou dech beroucí produkci a také pro svůj silný sound systém Funktion One, který je speciálně dovezen z Velké Británie a který zaručí návštěvníkům nejlepší možný hudební zážitek. Obrovské pódium se rozkládá na ploše přes 1000m2. Stage je zaplněná spoustou nejkvalitnějších laserů, v kombinaci s těmi nejlepšími světly, stovkami čtverečných metrů LED obrazovek, CO2 a konfetami, ohnivými a pyro efekty. Produkci United Music Events se často podařilo předčít očekávání fanoušků a udělat z nemožného možné. Každopádně nejdůležitější částí Transmission jsou návštěvníci, kteří vždy vytváří úžasnou atmosféru.

1479020_10151928134133183_993735085_n

V průběhu minulých let TRANSMISSION vystřídala různá témata jako The New World, Ancient Mysteries, Future Cities, Digital Madness, The Spiritual Gateway a v loňském roce The Machine of Transformation. Tyto náměty přivedlo k životu velkolepým způsobem – díky skvělým videoprojekcím – holandské trio Vision Impossible. Oceněný VJ tým tří holandských mozků – tvořících vizualizace pro trailer, celé show a intro videa všech umělců – se stal již rezidentním VJ týmem Transmission show a na své výsledky jsou náležitě pyšní.

Hudebně tato témata ožívají díky sympatickému a zbožňovanému německo-americkému DJ z floridského Miami. Markus Schulz v minulých letech vytvářel různé hymny jednotlivých edic, jako jsou The New World, Digital Madness, The Spiritual Gateway a The Machine of Transformation. Třešničkou na dortu celé Transmission je Transmix, který je složen z nejlepších trancových skladeb minulosti. Letošní téma a line-up bude oznámen v pozdější době.

1461140_10151928133353183_724221088_n

VSTUPENKY:

Early Birds tickets (základní vstupenky) stojí 990 Kč/37 Euro.

VIP vstupenky (zahrnující VIP vchod, VIP šatnu, VIP toalety a welcome drink) jsou za 2500 Kč/ 95 Euro.

VSTUPENKY ČR: Omezené množství “Early Bird” vstupenek a VIP vstupenek je v prodeji od úterý 25. března. Vstupenky jsou k zakoupení na více než 6500 prodejních místech SAZKA sázková kancelář, a.s., které jsou vybaveny on-line terminály. Můžete je najít na pobočkách České pošty, v novinových stancích a trafikách, na čerpacích stanicích, v nákupních centrech a na dalších místech. Pro více informací, rezervace a zakoupení online navštivte: www.sazkaticket.cz. Můžete platit také kreditní kartou.

VSTUPENKY DO ZAHRANIČÍ: Omezené množství ‚Early Bird‘ vstupenek (základní) a VIP vstupenek v předprodeji od úterý 25. března přes Paylogic na stránkách United Music: www.unitedmusic.cz

CESTOVNÍ BALÍČKY: Cestujete na Transmission ze zahraničí? Pak si můžete zakoupit balíček s hotelem a vstupenkou od našeho oficiálního partnera Festicket.com. Podívejte se na: https://bit.ly/TM14Travelpackages

GOLDEN TICKETS: Pro ty, kdo si chtějí užít Transmission v co největším pohodlí a luxusu, jsou v prodeji také klasické Golden (tzv. klubové) vstupenky za 4 650 Kč. Luxusní klubové patro O2 areny Vám poskytne několik obřích barů, šatnu zdarma, komfortní sedadla a také bohatou nabídku občerstvení s neomezenou konzumací, které je pro Vás připraveno po celou noc. Toto vše je již zahrnuto v ceně lístku. Golden vstupenky si můžete objednat prostřednictvím zaslání e-mailu na adresu Finkousova@bestsportarena.cz

Transmission se těší na Vás a na vytvoření nového společného zážitku.

TRANSMISSION
25.10.2014
O2 arena Praha
Vstup otevřen: 20:00 h.
Začátek show: 21:00 h.
Konec: 06:00 h.

Twitter: www.twitter.com/TransmissionUM
Instagram: www.instagram.com/transmissionofficial
WWW.UNITEDMUSIC.CZ
WWW.TRANSMISSION.CZ

transmission_2014_5

Zdroj: United Music