NOVÉ EP „TRANSMISSION“  POKRSTILA KRISTINA TRAN ŠPECIÁLNYM SNIPPETOM ZO ŠTÚDIA!

Nové EP TRANSMISSION od speváčky Kristiny Tran je na svete!  Svoj nový projekt oslávila interpretka aj špeciálnym nosičom jej hudby a to v podobe kartičky, ktorá obsahuje unikátny kód na stiahnutie celého EP.

TRANSMISSION 

„Je to prenos mojich pocitov a myšlienok, ktoré sa majú dostať ku vám prostredníctvom piesni a tiež je to slovná hračka a vyjadruje, že som na svojej misii“,   ozrejmuje názov speváčka.

Už na prvé počutie si môžeme všimnúť, že pesničky sú dynamickejšie, ako sme u Kristiny boli zvyknutí a nie sú štylizované do jedného žánru.

„Celé EP je vlastne súhrn žánrov, ktoré sa mi páčia a ovplyvňovali ma počas celého života. Preto tam nájdete napríklad aj pesničku v štýle 80s, ktoré mi pripomína moje rokenrolové detstvo“.

Druhá štúdiová nahrávka obsahuje 7 piesni, ktoré hudobne podporil skvelý producent, songwritter a klavirista Matej „LilMax“ Mikloš. O finálny zvuk sa postaral Miroslav Chyška (člen kapely J.A.R.) a okrem samotnej speváčky sú na EP aj dva mužské hlasy Tomyho Kottyho a Dana Kapitána. Ako ochutnávku k celému EP natočila speváčka zaujímavý snippet, v ktorom sú live klavírne verzie jednotlivých piesni a tiež ukážky pesničiek, tak ako budete počuť na samotnom špeciálnom projekte.

Online sú tiež dva videoklipy k letnému singlu „Čo to dá“ a najnovší „Karmageddon“, v ktorom speváčka svojim textom aj videom upozorňuje na dopady klimatickej krízy.

„Nie je mi ľahostajné, ako bude naša Zem vyzerať o pár rokov, a preto som tiež využila svoj hlas a prostredníctvom pesničky prispela ku zmene. Aj keď je mi po posledných udalostiach trocha smutno, že u nás sa bojuje za klímu, no nie každý vidí tento problém ako signifikantý, a verím, že síce teraz petícia a kampaň ľudí z  #klimatapodporuje“ neprešiel, budeme bojovať i naďalej za našu zem“, uzatvára Kristina Tran.

Vizuály pri všetkých troch videách vložila do rúk šikovnej Enejdiej a v blízkej dobe sa môžeme tešiť na ďalšie videoklipy a dokonca speváčka prezradila na sociálnych sieťach, že už začala prípravy na ďalšom projekte.

TRACKLIST:

  1. Intro – Čaša
  2. TKKT – ft. Tomy Kotty
  3. Karmageddon
  4. Celé skvelé – ft. Dano Kapitán
  5. Čo to dá
  6. Bluezka
  7. Finálovka

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/kristinatran_music/                       
FACEBOOK: https://www.facebook.com/kristinatranofficial/

EP Kartu Transmission spolu s novým merchom nájdete:
https://shop.rukahore.sk/kristinatran/balik-download-karta-tricko-transmission

Zdroj: PR/BRAND MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ/RUKA HORE