V Bratislave v septembri vystúpi DJ Cam!

S netradičným filmovo-hudobným projektom vystúpi v septembri na Slovensku známy francúzsky interpret DJ Cam. V bratislavskom Kultúrnom centre Dunaj predstaví 28. septembra svoj najnovší projekt Cinémix, v rámci ktorého premietne film so živým hudobným doprovodom, a zároveň odohrá najznámejšie skladby svojej už takmer 20-ročnej kariéry.

Dj Cam

Určite medzi nimi nebude chýbať jeho najväčší hit Summer In Paris, ktorý sa medzičasom stal jednou z najcharakteristickejších melódií evokujúcich francúzsku metropolu, ale ani skladby z aktuálneho albumu Seven, na ktorom sa DJ Cam mierne posúva od doteraz charakteristického hiphopovo-jazzového soundu k mainstreamu. Vystúpenie bude súčasťou filmovo-hudobnej noci agentúry Ore Pole, v rámci ktorej sa popri DJ-ovi Camovi predstavia aj ďalší zahraniční interpreti.

Predpredaj vstupeniek na septembrové vystúpenie DJ-a Cama bol už spustený, pričom prebieha výlučne prostredníctvom internetovej stránky www.orepole.sk. Prvých 100 vstupeniek sa dá kúpiť za 13 eur, neskôr bude cena stúpať.

Usporiadateľská agentúra Ore Pole priniesla do Bratislavy v minulom roku The Young Gods, Parov Stelar Band, Belleruche či Bena Westbeecha, v najbližších mesiacoch pripravuje vystúpenia interpretov ako Therapy?, We Have Band, Ghostpoet, Fanfare Ciocarlia či Shantel & Bucovina Club Orkestar.

Dj Cam

Zdroj: Agentúra Ore Pole
Publikoval: Redakcia GREGI.NET