V 3 pódiách zaznie aj nová pieseň pre Jara Filipa. V relácii sa predstaví jeho dcéra Dorota Nvotová, ale aj Komajota a Samuel Hošek.

Nena a jej hit 99 luftballons –  ako ste ju ešte nepočuli! V relácii 3 pódiá opäť divákov čakajú prekvapujúce spojenia. Tentoraz zaznie viacero noviniek. Dorota Nvotová napríklad zaspieva skladbu, ktorú zložila pre svojho zosnulého otca Jara Filipa, mladý nadaný hudobník Samuel Hošek  ponúkne ochutnávku zo svojho debutového albumu a Komajota nás naladí svojim najväčším hitom. Tento diel si veľmi užil i moderátor relácie, známy hudobník Peter Bič, ktorého dostala rodinná atmosféra počas nakrúcania a Dorota spievajúca Nenu! Nenechajte si to ujsť už tento piatok 11. decembra na Jednotke, relácia 3 pódiá sa začína o 22.30 h.

Hudobníci majú síce za sebou veľmi náročný rok, no mnohí ťažké časy pretavili do skvelej hudby. Mladý talentovaný hudobník Samuel Hošek napríklad vydal svoj debutový album. Ochutnávku z neho ponúkne v relácii 3 pódiá.

„Relácia 3 pódiá ma zaujala konceptom. Je vždy veľmi príjemné zahrať si vlastnú tvorbu v prítomnosti ďalších muzikantov – priateľov, obzvlášť v tejto dobe, keď je hranie a vystupovanie pre umelcov raritou. Formát dáva príležitosť nielen známym kapelám, ale aj nováčikom na hudobnej scéne, čo je veľmi sympatické. Zahrám tri vlastné skladby z môjho debutového albumu Our Time Is Now, ktorý vyšiel pred pár dňami,“ povedal Samuel Hošek.

O skvelej príležitosti hovorí aj hudobníčka Dorota Nvotová.

„Som rada, že sme v tejto ťažkej dobe dostali priestor na realizáciu toho, čo robíme najradšej a čo nás za normálnych okolností živí. Dúfam, že teraz keď sa nedajú hrať koncerty, bude tohto televízneho priestoru čo najviac. Hrali sme vlastne po veľmi dlhej dobe a padlo nám to ako balzam na dušu… Zahrám novu pieseň Tabak, ktorú som zlozila pre otca Jara, a tiež dve pesničky z albumu More – Znamená a Plyn,“ dodáva Dorota Nvotová.

Skupina Komajota ponúkne aj svoj veľký hit, ale nielen to.

„Relácia je super, v dnešnej dobe mi to príde ako zázrak, venovať sa hudbe v televíznom priestore, kde kultúru vytláča inzercia, takže klobúk dole. Príjemné prostredie, príjemní ľudia a vysoko profesionálne zvládnutá produkcia. Po dohode s pánom režisérom sme sa zhodli na týchto troch skladbách: Ráno v novinách, Verím a Iba,“ povedal spevák Komajoty Martin Husovský.

Na záver si hudobníci spolu „strihli“ známu pieseň nemeckej speváčky Neny 99 luftballons.

„Tieto 3 pódiá boli nakrúcané vo fantastickej nálade a asi to bolo aj tým, že kapely dlho nehrali a tá radosť bola naozaj úprimná. Bola tam rodinná atmosféra, veľa lásky a zábavy. A určite bude aj pre divákov zaujímavé sledovať Dorotu ako po nemecky spieva pieseň od speváčky Neny.  Bolo naozaj autentická a milá,“ uzatvára moderátor relácie Peter Bič.

Všetko podstatné o relácii 3 pódiá, ktorú moderuje Peter Bič, nájdete na Facebooku a Instagrame relácie.

Celé epizódy si môžete kedykoľvek pozrieť v Archíve RTVS:
https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/16414/245170

Zdroj: RTVS