United Music Events predstavuje dva nové koncepty: Hardmission a Techmission!

Nadväzujúc na veľkolepý úspech Transmission Festivalu, ktorý zdarne plní haly po celom svete, sa United Music Events rozhodlo rozšíriť svoje žánrové pôsobenie a predstavuje premiéru dvoch nových akcií. Novú kapitolu spoločne otvoríme počas druhého novembrového víkendu na výstavisku PVA EXPO Letňany.

Hardmission predstaví svoju prvú edíciu v piatok 11. novembra 2022. Na festivale sa môžete tešiť na úplne novú spektakulárnu show a nadupaný harder styles lineup. Spoločne sa vydáme na cestu, na ktorej proroci postupne aktivujú tajuplný objekt, pomocou ktorého sa prenesieme v čase a odhalíme vzdialené svety. Nechajte sa uniesť strhujúcou audiovizuálnou show a založte s United Music Events novú tradíciu vo svete harder styles.

V sobotu 12. novembra bude predstavená prvá edícia Techmission. Pripravte sa na noc plnú melodického techna a výnimočnej produkcie, ktorá pohladí vaše zmysly a zabezpečí exkluzívny zážitok. Dychberúca audiovizuálna show a očarujúca téma vás vezmú na cestu, vďaka ktorej odhalíte skutočnú životnú misiu!

Regular a VIP vstupenky sú už v predaji. Môžete si užiť si celý víkend vďaka combo vstupenkám za špeciálnu zľavnenú cenu na obe akcie. Všetky vstupenky sú dostupné tu.

Piatok 11.11.2022
Hardmission ۞ The Prophecy
PVA Expo Letňany, Praha
FB event: https://fb.me/e/30rqp0xpW
Oficiálne webové stránky: https://hardmissionfestival.com
Sledujte nás na Instagrame: https://www.instagram.com/hardmissionfestival

Sobota 12.11.2022
Techmission Ξ Immersive Reality
PVA Expo Letňany, Praha

FB event: https://fb.me/e/1ty5I8apT
Oficiálne webové stránky: https://techmissionfestival.com
Sledujte nás na Instagrame: https://www.instagram.com/techmissionfestival

Zdroj: United Music