Hardmission: The Prophecy se nezadržitelně blíží!

Už 11. listopadu se v pražském PVA Expo Letňany odehraje historicky první Hardmission: The Prophecy. Fanoušci Harder Styles v České republice se můžou těšit na akci světové úrovně, jelikož za ní stojí organizace United Music, která pořádá například světoznámý Transmission Festival.

Hardmission slibuje opravdu masivní show. Celý večer nese podtitul The Prophecy, a představuje příběh, který návštěvníci během večera postupně odkryjí. Společně odemknou tajuplný osmistěn, který reprezentuje jednotlivé světy, do kterých vás vystupující vtáhnou svým vystoupením. Od hor, džunglí a pouští až po vesmír či pole plná lávy. Vše doplní 200 m2 LED obrazovky, vice než 100 pohyblivých světel, 16 laserů, speciální efekty a různá vystoupení tanečnic a dalších performerů přímo na stagi. Celá noc bude v režii zkušených osvětlovačů z Nizozemí, můžete se tedy opravdu těšit na show světové úrovně.

Těšit se můžete i na světový lineup. Nejlepší zástupci aktuální Harder Styles scény dorazí do Prahy dát své nejlepší výkony. Během večera se představí Angerfist, Anime, D-Block & S-Te-Fan, Estasia, Keltek LIVE, Sefa, Sound Rush, Sub Zero Project, Vertile, a MC Villain. Nebudou chybět ani čeští zástupci v podobě Hungry Beats a Korty.

Už se nemůžete dočkat? Tak neváhejte a kupte si svou vstupenku nyní! Klasické vstupenky jsou k dispozici za 1390 Kč, VIP za 2400 Kč. Můžete využít i kombo vstupenky, díky které se dostanete i na sobotní Techmission za zvýhodněnou cenu. Všechny možnosti najdete na stránce www.hardmissionfestival.com.

Pátek 11.11.2022
Hardmission ۞ The Prophecy
PVA Expo Letňany, Praha
FB event: https://fb.me/e/30rqp0xpW
Oficiální webové stránky: https://hardmissionfestival.com
Sledujte nás na Instagramu: https://www.instagram.com/hardmissionfestival

Zdroj: United Music