United Music představuje druhou edici festivalu Hardmission!

Po ohromujícím debutu, který doslova otřásl českou harder styles scénou, oznámili organizátoři Hardmission pokračování, které se bude konat 10. Listopadu 2023 na výstavišti PVA v pražských Letňanech.

Navazující edice vás překvapí novým příběhem, který bude odhalen během jara 2023. Spektakulární zážitek umocní masivní produkce, která čítá vice jak 250m2 LED obrazovek, 150 světelných hlav, spoustu výkonných laserů a nebudou chybět ani speciální efekty.

Těšit se můžete take na pečlivě vybraný mezinárodní lineup, který bude jedním z největších ve středoevropském regionu. Vystupující umělci budou odhaleni jeden po druhém v následujících měsících.

Ve spolupráci s NFT-TiX si pro vás Hardmission připravila VIP zážitek ve formě lounge a terasy s výhledem na show, která bude umístěna přímo naproti stage.

Užít si také můžete celý víkend, kdy na páteční Hardmission naváže další edice sobotní Techmission. K dispozici jsou zlevněné combo vstupenky na oba eventy.

Pokud máte chuť zažít něco vyjímečného a postoupit na další úroveň, pořiďte si své Regular nebo NFT-TiX VIP vstupenky, které jsou v prodeji v síti GoOut a Paylogic. Více informací o festivalu a vstupenkách najdete zde:https://hardmissionfestival.com.

Pátek 10.11.2023
Hardmission Festival 2023
PVA Expo Letňany, Prague

FB event: https://fb.me/e/3ZkFzcVV0
Website: https://hardmissionfestival.com
Instagram: https://www.instagram.com/hardmissionfestival
www.unitedmusic.cz

Zdroj: United Music