United Music Events představuje Techmission: Immersive Reality!

Pořadatelé velmi úspěšného Transmission festivalu se rozhodli přenést nejen své zkušenosti, ale také věhlasnou show do dalšího žánru. V Česku se tak rodí jedna z prvních Techno halových akcí, která v sobě skloubí hudební zážitek s masivní výpravnou show.

TechmissionImmersive reality’ se poprvé odehraje v sobotu 12. listopadu 2022 v pražském PVA Expo Letňany. Organizátoři slibují velkolepý audiovizuální zážitek. Na akci pracují s 200 m2 LED panelů, které vyplní speciálně vytvořená show právě pro tento večer. Kromě toho na vás také čeká 165 pohyblivých světel, 16 laserů a mnoho speciálních efektů, které jsou na míru připravené všem vystupujícím. Tuto velkolepou souhru připravili legendární Vission Impossible, kteří stojí za většinou shows výše zmíněného Transmission Festivalu, ale i mnoha dalších světově známých festivalů.

Takový večer si samozřejmě zaslouží i adekvátní lineup. Seznam vystupujících obsahuje jména jako Artbat, kteří se představí v exkluzivním 2h setu. Dále se můžete těšit a energické vystoupení Woo York Live, pohlcující set talentovaného Argy, revoluční sound Matador a multitalentovaného Philipp Straub. Celý večer doplní české DJky Lucca b2b Ladida a Proggyboy.

Pokud už se také nemůžete dočkat, pořiďte si své vstupenky nyní! Regular vstupenky jsou k dispozici za 1 290 Kč, VIP za 2 400 Kč. V prodeji jsou také combo vstupenky s Hardmission festivalem, který se odehraje den před Techmission, tedy v pátek 11. listopadu. Vyberte si svou variantu a utíkejte na www.techmissionfestival.com.

Sobota 12. 11. 2022
Techmission Ξ Immersive Reality
PVA Expo Letňany, Praha

FB event: https://fb.me/e/1ty5I8apT
Oficiální webové stránky: https://techmissionfestival.com
Sledujte Techmission na Instagramu: https://www.instagram.com/techmissionfestival

Zdroj: United Music