Ultramoderné Parížske techno mieri do Fugy.

Francúzsko je krajina so silnou tradíciou avantgardy a výrazným vplyvom na svetovú kultúru. Práve tam nazrie pokračovanie kolaboratívneho projektu zoskupení Hochspannung!  ✕  BassTransmission v najbližšej párty, ktorá sa uskutoční už tento piatok 15. decembra v bratislavskom klube Fuga.

Dôstojným pokračovateľom spomenutej tradície je headliner z Paríža – Simo Cell. Jeho vystúpenia na (obľúbenom festivale hudobných insiderov) Freerotation a (obľúbenom festivale hudobných experimentátorov) Berlin Atonal či dva zárezy v Boiler Roome (Paríž, Peking) alebo rezidencia na francúzskej verzii Rinse.FM dokazujú, že patrí k najvyhľadávanejším francúzskym DJom a producentom na európskej undergroundovej scéne.

Ultramoderné techno zmiešané so zvukovou paletou UK bass music a laserovo precíznym elektrom mu ako prvému zahraničnému producentovi vydobylo miesto na zásadnom bristolskom vydavateľstve Livity Sound. S ďalšími releasmi na Wisdom Teeth či Brothers From Different Mothers sa rýchlo zaradil k najzaujímavejším avant-techno producentom súčasnosti. Aj vďaka správnemu pomeru experimentálnej hravosti a klubovej funkčnosti, ktorú odprezentuje nepochybne i v Bratislave.

K rezidentnej trojici Bad Mojo, Michael Priest a CLV sa tento raz pripojí aj ďalší zástupca ‘stajne’ BassTransmission – Svetlux, ktorý odhalí svoju menej tradičnú (a známu) bass music či techno polohu.

FB Event: https://www.facebook.com/events/530832917267354/

Zdroj: TS