Hochspannung! ✕ BassTransmission zakončia úspešnú klubovú sezónu s hosťom inovujúcim tradíciu UK techna.  

Kolaboratívny projekt Hochspannung! X BassTransmissions odpremiéroval na Slovensku v ostatnej klubovej sezóne významných DJov a producentov ako Pearson Sound, Hodge, Tasker či Yaleesa Hall. Najbližší piatok 14. júna ponúknu posledné zahalanie do hmly pred dlhou letnou pauzou.

Headlinerom júnovej edície bude DJ a producent Laksa, ktorý predstavuje novú vlnu producentov inovujúcich tradíciu UK techna. Vytvára neuhladené a originálne tracky spájajúce moderné techno, plastické breaky a ťažkotonážnu bass music. Pravidelne vydáva na mníchovskom vydavateľstve Ilian Tape, ktoré založili Zenker Brothers, zárezy má na inovatívnych britských labeloch Timedance či Whities. Podľa Fact magazínu má na svojom konte jeden z najlepších DJ setov a trackov za rok 2018. Spoločne s DJkou re:ni patria k najnovším rezidentom kultového NTS rádia.

Jedinečnú vizuálnu atmosféru a site-specific svetelné inštalácie pripraví kolektív CTRL_space. O predlženie klubového zážitku sa postará warm up DJ setom DJ wnchnz, ktorý bude servírovať letné groovy na dvorčeku Fugy. Užite si posledný intenzívny klubový zážitok, aký na festivaloch nezažijete!

FB Event: https://www.facebook.com/events/265341460933777/
https://www.youtube.com/watch?v=r1qeItN3oH0
https://www.youtube.com/watch?v=YRthngDrtBo
https://www.youtube.com/watch?v=w8gatGGYn_k

Zdroj: TS