TRANSMISSION PREDSTAVUJE TÉMU ‚BEHIND THE MASK‘!

V sobotu 11. septembra 2021 sa v pražskej O2 arene uskutoční dlho očakávaná edícia Transmission Festivalu, kde sa snúbi čaro elektronickej tanečnej hudby so strhujúcou audio-vizuálnou show a tvoria nezabudnuteľný zážitok.

Kto ste? Skrývate svoje najtajnejšie túžby za maskou všedných dní? Alebo používate masku, aby ste v sebe prebudili nové schopnosti? Dajte voľný priebeh svojim prirodzeným inštinktom! Počas noci objavíte masky tajomstva, šťastia, príťažlivosti a mnohých ďalších. Vďaka nim v sebe odhalíte človeka, ktorým sa túžite stať.

Vyberte sa za hranice reality! Transmission ‚Behind The Mask‘ predvedie veľkolepé lasery, nádhernú svetelnú show sprevádzanú špeciálnymi efektami a masívnym zvukovým systémom, ktoré spolu so starostlivo zostaveným line-upom vytvoria ohromný zážitok a potešia všetky vaše zmysly.

Line-up (abecedné poradie)
ALY & FILA
GARETH EMERY
MARKUS SCHULZ (Rabbit Hole set)
PAUL VAN DYK
RODG
THOMAS COASTLINE
VISION IMPOSSIBLE
WHITENO1SE
1 ĎALŠÍ UMELEC BUDE OZNÁMENÝ

Vstupenky sú dostupné TU (http://bit.ly/VstupenkyTMPRG21) prostredníctvom českých distribútorov Ticketportal a Ticketmaster. Hotelové balíčky a e-lockery sú dostupné TU (http://bit.ly/TicketsTMPRG21).

Všetky vstupenky zakúpené na zrušenú edíciu 2020 zostávajú v platnosti na dátum 11.9.2021. Dúfame, že sa aj vy rovnako tešíte na Transmission Festival a prídete do Prahy, aby ste si užili premiéru novej show.

Vekový limit pre vstup na Transmission Festival je 18 rokov. Viac informácií na TransmissionFestival.com

Transmission ‚Behind The Mask‘
11.9.2021
O2 arena Praha
#TMPRG21

Zdroj: United Music