Transmission Festival sa presúva na 11.9.2021!

Milí fanúšikovia,

Počas celého roka sme pracovali na prípravách exkluzívnej premiéry show Transmission Festival, ktorá neskôr mala cestovať po svete. Vieme, že ste sa do Prahy veľmi tešili. My sme sa tešili, že si spolu užijeme to, čo sme pre vás nachystali, ale z dôvodu svetovej pandémie a opatrení na zabránenie jej šírenia, nie je festival možné organizovať. Nezostáva nám nič iné, iba čakať, kedy sa budeme môcť opäť stretnúť na tanečnom parkete.

Od začiatku vypuknutia koronavírusovej krízy sme verili, že epidemiologická situácia na jeseň bude priaznivejšia pre udalosti s väčším počtom návštevníkov. Aktuálna situácia sa však nevyvíja správnym smerom – neustály nárast pozitívnych prípadov v ČR aj vo svete, nemožnosť cestovať bez obmedzení, nemožnosť zhromažďovať sa v uzatvorených priestoroch v počte vyššom ako 500 ľudí a aj to iba za dodržania prísnych hygienických opatrení, nás núti urobiť neľahké rozhodnutie.

Na základe nariadenia vlády v súvislosti s ochorením COVID-19 a následnými obmedzeniami kultúrnych akcií, nebude možné, aby udalosť Transmission Festival prebehla v plánovanom termíne 24.10.2020. Z tohto dôvodu sme nútení tohtoročný dátum Transmission Festival presunúť na náhradný dátum 11.9.2021.

Veríme, že v roku 2021 sa situácia skutočne zlepší a Transmission Festival sa bude môcť uskutočniť tak, ako sme všetci zvyknutí. So všetkými umelcami sme sa dohodli na účinkovaní aj v náhradnom dátume, takže hudobný program sa nemení. Môžete sa tešiť na vystúpenia Aly & Fila, Gareth Emery, Markus Schulz (Rabbit Hole set), Paul Van Dyk, Rodg, Thomas Coastline (warm-up set) a Whiteno1se. Do line-upu pribudne ešte jedno zahraničné meno.

Všetky zakúpené vstupenky a e-locker vouchery zostávajú v platnosti na presunutý termín 11.9.2021. Pokiaľ si vstupenku nemôžete nechať, môžete požiadať o refundáciu. Vaše vstupenka bude zneplatnená a vrátená do predaja. O vrátenie vstupného je možné požiadať do 24.10.2020. Finančné kompenzácie budú uskutočnené nie neskôr ako 1 mesiac po novom dátume presunutej udalosti. My v United Music by sme veľmi ocenili, keby ste si vstupenky ponechali a náš festival aj takýmto spôsobom podporili. O refundáciu je možné požiadať do 24.10.2020 prostredníctvom emailového kontaktu help@unitedmusic.cz.

Dúfame, že tak, ako sa my tešíme na vás, tešíte sa aj vy na Transmission Festival, a preto si vstupenky necháte a uvidíme sa v Prahe v sobotu 11.9.2021.

Ďakujeme za vašu dôveru, priazeň a podporu v týchto neľahkých časoch.

United Music