Transmission 2012 spustila predpredaj!

V sobotu 17. listopadu 2012 přivítá nejmodernìjší hala ve střední Evropì, pražská O2 arena, tisíce fanouškù elektronické hudby z celého svìta do magického mìsta Prahy, kteří budou mít šanci již po deváté zažít spektakulární výpravnou show Transmission.

Transmission, která je známá pro svùj bezkonkurenční, krystalicky čistý zvuk od Funktion One, nádherné lasery a speciální efekty, vás opìt vezme na magickou cestu, kde svìtové DJské špičky a všichni návštìvníci vytvoří jedinečnou atmosféru plnou euforie. Pusťte uzdu fantazii a zmìňte svùj sen ve skutečnost, v sobotu 17. listopadu 2012.


VSTUPENKY: Cena vstupenek bude ve stejném cenovém rozpìtí jako minulý rok. Avšak z dùvodu vyššího dph za vstupenky z 10 % na 14 % jsme byli nuceni cenu vstupenek navýšit o 4 %. V úterý 17.4.2012 pùjde do předprodeje první vlna 2.500 ks vstupenek za cenu 925 Kč. Vstupenky bude možné zakoupit skrze portál www.sazkaticket.cz a u jakéhokoliv on-line terminálu ve sbìrnách společnosti SAZKA, tj. na více než 7000 prodejních místech v ČR. Terminály jsou umístìny na pobočkách České pošty, prodejnách tabáku a tisku, čerpacích stanicích, hypermarketech, atd. Po vyprodání první vlny vstupenek se cena navýší na 1,150 Kč do 31. července a bude se dále zvyšovat až na konečných 1,450 Kč. Na místì pak vstupenka bude stát 1,490 Kč.

Transmission VIP TICKET – 2.900 Kč – VIP Ticket umožňuje majitelùm vstup na luxusní VIP terasu s omezenou kapacitou. Terasa je vybudována na hlavní taneční ploše O2 areny, a nabízí bary s širokým sortimentem nápojù, a také skvìlý výhled na Transmission show. Vstupenka opravňuje ke vstupu na hlavní taneční plochu a přilehlé tribuny. Pro majitele tìchto vstupenek bude připraven welcome drink a finger food. Pro vstup do O2 areny použijte vchod č. 1 na severní stranì.


Transmission GOLDEN TICKET – 4.650 Kč – Transmission Golden Ticket nabízí možnost využít maximálního pohodlí luxusního klubového patra O2 areny, jež kromì nìkolika barù či šatny zdarma, nabízí bohatý catering po celou dobu akce zdarma. S Golden vstupenkou je umožnìn vstup i na taneční plochu, nikoliv však na VIP terasy. Pro majitele tìchto vstupenek je vyhrazen vchod č. 10. Prodej probíhá na pokladnách O2 areny každý všední den od 13 do 18 hodin, nebo na emailu klimesova.katerina@bestsportarena.cz

Přidejte se a pozvìte své přátele na noc Transmission na Facebooku. Více informací k tématu noci a vystupujícím umìlcùm bude zveřejnìno pozdìji na stránkách www.transmission.cz, www.unitedmusic.cz a www.facebook.com/transmission.official

vertikal

Zdroj: UNITED MUSIC EVENTS
Publikoval: Redakcia GREGI.NET