Dvojicu skupíny Accept a Unisonic doplní v Banskej Bystrici skupina Masterplan!

Agentúra EPG pripravila fanúšikom najlepšej muziky malý, ale príjemný šok.
Rockovo-metalový sviatok – silnú nemeckú dvojicu Accept a Unisonic, ktorá sa predstaví v Banskej Bystrici už o 3 týždne, takmer na poslednú chvíľu posilní ešte jeden špeciálny hosť. Na prekvapenie fanúšikov – a určite aj na veľké potešenie – s radosťou oznamujeme, že členom silného nemeckého trojzáprahu sa stávajú MASTERPLAN!

Skupina sa dostala do povedomia fanúšikov už pred vydaním svojho debutu Masterplan z roku 2003 a táto nahrávka sa stala najpredávanejším rockovým a metalovým debutom za rok 2003 v Európe ! Dôvod bol jednoduchý. Za kapelou stáli muzikanti Roland Grapow a Uli Kusch z Helloween, ktorí v podstate aj kvôli tomuto projektu prišli o miesto práve v Helloween. Ale moderný heavy metal, skvelé skladby, vražedný zvuk nahrávky a technicky dokonale zahraný album, posilnený silným hlasom Jorna Landeho, ihneď u fanúšikov zabodoval. A predošlé pôsobisko muselo pomôcť k tomu, že Masterplan zakotvil medzi metalovými hviezdami ako ALL STARS zoskupenie ihneď.

Po albumoch Aeronautics (2005),  MK II (2007), Time To Be king (2010) a Novum Initium (2013) kapela pracuje na ďalšom štúdiovom záreze, v medzičase pripravila DVD záznam z koncertu z nemeckého festivalu WACKEN a koncom mája zahrá svojim slovenským fanúšikov špeciálny Best Of set práve s hviezdami ACCEPT a kolegami UNISONIC.

Masterplan aktuálne pôsobia v zostave Roland Grapow – gitara a sprievodný spev, Rick Altzi – spev, Axel Mackenrott – klávesy, Jari Kainulainen – basgitara a Martin Škaroupka – bicie.

Svoje posledné koncerty na Slovensku odohrali Masterplan v októbri 2013 v Košiciach a Bratislave, preto je logické, že sa po viac ako roku a pol predstavia práve v Banskej Bystrici.

Bonusom pre fanúšikov bude aj to, že cena vstupenky sa pridaním Masterplan nezmení a ostáva na májovej predpredajovej cene. Preto, kto si na štvrtok 28.5.2015 vyrazí do Banskej Bystrice, mal by si predĺžiť víkend o nasledujúci piatok, lebo takýto zážitok sa len tak skoro nezopakuje. A predstava, že by s Unisonic staré skladby zmieňovaných Helloween zahral aj Roland Grapow, je splneným snom každého fanúšika a inde na svete táto šanca ani nebude.

A čo sa týka strednej a východnej Európy, pôjde o jediný koncert Masterplan v roku 2015.

Vstupenky sú k dostaniu v sieti Ticketportal.

Accept plagat A3 RGB

Zdroj: EPG