The Asteroids Galaxy Tour už 6. novembra v Bratislave, predskokanom Blame Your Genes.

Už o necelý týždeň sa v bratislavskom Majestic Music Clube (MMC) predstaví indie-popová formácia The Asteroids Galaxy Tour. Známy je konečne aj jej predskokan, ktorý bude reprezentovať domácu nezávislú scénu. V stredu 6. novembra večer sa tejto úlohy zhostí projekt Blame Your Genes. Stojí za ním hudobník Lukáš Zdurienčík, ktorý si meno spravil ako frontman skupiny Elections in the Deafttown.

“Na koncerte budem hrať mix piesní z debutového EP Liquid White v kombinácii s novinkami z už hotového nového EP. To vyjde vo februári na jednom zahraničnom labeli. Piesne sú hlavne tanečného charakteru a ľudia sa na ne veľmi pekne chytajú, preto si myslím, že by mohli fungovať aj v MMC a navnadiť divákov na The Asteroids Galaxy Tour, na ktorým sa nesmierne teším. Robiť tejto kapele support je pre mňa obrovská česť a verím, že to bude krásny večer,” prezradil Lukáš. 

Dánska psych-popová formácia The Asteroids Galaxy Tour na čele s 35-ročnou speváčkou Mette Lindberg sa v slovenskej metropole zastaví v rámci krátkeho európskeho turné, na ktorom oslavujú desaťročnicu debutového albumu Fruit (2009). Pre kapelu z Kodane to bude vôbec prvé sólové vystúpenie u nás po zastávkach na festivaloch Pohoda (2012) a Topfest (2018).

Lístky stoja v predpredaji 22 eur, na mieste bude vstupné 25 eur. Koncert bude súčasťou série Dobrý výber, ktorú z verejných zdrojov finančne podporil Fond na podporu umenia a SOZA a v rámci ktorého sa na jeseň v MMC predstaví aj Movits! (15.11.), Lamb (25. 11.) a The Young Gods (1. 12.).  

FB page: www.facebook.com/dobryvyber
IG page: www.instagram.com/dobryvyber/
FB event: https://www.facebook.com/events/2381471431873875/

Predpredaj:
https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/asteroids-galaxy-tour-2019-11-06/
https://goout.net/sk/koncerty/the-asteroid-galaxy-tour/lriie/+iopjm/

Zdroj: TS