Súťaž o hranie na Rock Show Vráble!

Hudobný portál Music-zone.eu a hudobný festival Rock Show Vráble vyhlasujú súťaž o hranie na tomto festivale. Festival sa tradične koná vo Vrábľoch na starom ihrisku 3-4 augusta.

Rock Show je malý útulný rockový festival organizovaný už skoro 15 rokov každoročne v auguste vo Vrábľoch. Myšlienka skrzla v hlavách vtedajších vrábeľských muzikantov, ktorí si na “megakoncert” pozvali všetkých tých, čo im kedy a kde “hodili lano” … Bolo to však v amatérskych podmienkach, takže sme vzápätí na to dali hlavy dokopy (teda oni a mesto) a už ďaľší rok organizovali toto podujatie na starom ihrisku vo Vrábľoch (miestna obdoba amfiteátra – haha), pri kvalitnom zvuku, ďaleko vyššom počte návštevníkov a najmä – ďaleko lepšej organizácii.

Hlavná myšlienka nie je zarobiť, ani organizovať koncerty kapiel, ktoré hrajú (všade) inde – nám ide skôr o to, aby si zahrali “mladí” muzikanti, ktorí raz možno budú známi a slávni, ale dnes sa o nich vie len po hranice mesta-regiónu, aby si zahrali pri dobrom zvukárovi, veľkom publiku, ale na druhej strane, aby naši ľudia videli tých, ktorí raz možno budú slávni – a my si budeme môcť povedať: videli sme ich už dávno, hrali u nás! Verte tomu, že sa to darí – na rock show sme ”odchovali” celé generácie “zobákov”, ktorí najskôr chodili na akciu s rodičmi, dnes k nám už vodia svoje deti …

Prihlasovať sa môžete cez formulár na www.music-zone.eu/sutaz. Kapely budú postupne predstavené na našej stránke na facebooku a hlasovanie bude prebiehať priamo na tejto stránke vo forme hlasovacej ankety. Víťaz bude kapela ktorá bude mať na konci hlasovania najväčší počet hlasov. Prihlasovať sa môžete do 30. júna 2012.

Na festivale Rock Show Vráble počas rokov vystúpili tieto kapely: Malý Priestor, Kocka Cukru, Tegnapután (H), Slobodna Volba, The Paranoid, The Cellmates,Heľenine Oči, Destroyed Head, Deep Night, Spodorecha, NeverBack, Andrejground, From Our Hands, Chiki liki tu-a, Zóna A, S.C.O., Arcoisolium, Mutant Enemy, Chimera, Longital, Para, Z ničoho nič, Fishing Strip, Broken, Try,Rozjeté japko, Diego, Živé kvety, U.K.N.D., Phobia, seXy papučky, Suprafón, Galoband, Charomeleeroo (Bystrík & Papp), The Feast of Friends (F), 1st Choice, Michal Chrenko, Everlong, Smart Set, Interplay, Out of minD, ŠTB,Metalinda, Samo Tomeček a Free Inna Cage, Smola a Hrušky, Smer Omsk (LV), Less preascher (Vráble), Agónia (Zl. Moravce), Phonographic (Vráble), Bystrík, Komajota, Januárové Prekvapenie, Phonema (LV), D.O.R.A. (Púchov), Toxic baby (NR), New Black Widow (LM),Michal Chrenko + Wega, Metropolis, Lavagance, Sedativum, ENS, Polemic,Desmod, Horkýže slíže a mhoho daľších…

Zdroj: Marek Muzika
Publikoval: Redakcia GREGI.NET