ŠTEFANSKÁ oldies párty v Žiline prichádza

Priprav sa na tú najväčšiu párty jazdu. Na Štefana sa baví celá Žilina na oldieske v Event House a ty nebudeš výnimkou. Event House opäť prichádza s tou najlepšou párty v Žiline. 26. decembra sa baví meninový Štefan a s ním aj celá Žilina. Vezmi partiu a poď sa baviť aj ty.

Hudobná cesta cez dekády

Štefanská je každý rok v znamení obľúbených oldies hitov a nebude tomu inak ani tento rok. Pripravte sa na párty jazdu cez dekády. V Event House bude tento rok počuť tie najlepšie sety 70´s, 80´s, 90´s a millenials, ktoré pripraví DJ Majco. Ten je pre žilinské publikum známym a veľmi obľúbených DJ-om.

Smerom k roku 2024 v párty duchu

Štefanská párty v Event House každoročne priláka veľké množstvo Žilinčanov. „Medzi sviatkami je to skvelé miesto stretnúť sa s partiou a osláviť pár dní pred Novým rokom. Tento rok na štefanskej oldieske návštevníkov čaká bar plný skvelých drinkov. Partnerom podujatia je slovenský remeselný gin TOISON a Schweppes tonic pre tie najlepšie gin&tonik drinky“, vysvetľuje organizátor podujatia.

Rok 2023 sa blíži ku koncu, osláv ho vo veľkom štýle. Bav sa, tancuj, oslavuj.

Zabávajte sa celá partia

Ak sa na Štefanskú párty chystáte ako celá partia a chcete si dopriať pohodu a komfort, zvoliť môžete VIP vstupenky s rezervačkou stola vo VIP zóne s vlastným barom. K dispozícií sú vstupenky aj na sedenie v hlavnej hale.

Vstupenky zakúpite vo zvýhodnenej cene na www.ticketportal.sk alebo na mieste pred akciou. Tešíme sa na vás 26. decembra 2023. Lístky sú dostupné na http://www.ticketportal.sk/event/Stefanska_party_Event_House_Zilina

Nastupovááááť, párty začína

Zdroj: TS