Legendárne hity skupiny Modus a bláznivá oldies zábava. Srdcovka všetkých parties v žilinskom Event House už 23.septembra.

Oldies bavenica, na ktorú sa každoročne teší celý žilinský kraj je tu! Ak si pripravený dať tú najlepšiu bodku letu na nezabudnuteľnej párty, si tu správne. Vezmi partiu kamošov a zabav sa na tie najväčšie oldies hity. Už v sobotu 23. septembra o 21.hodine sa otvoria brány Event Housu a privítajú všetkých, ktorí sa tešia na tú najlepšiu noc plnú bláznivej zábavy.

70´s, 80´s a 90´s

O zábavu sa postará obľúbený DJ Majco. Ten má pre návštevníkov pripravené tie najväčšie tanečné hity 70., 80. a 90. rokov. ABBA, U2, Bon Jovi, Roxxete, Modern Talking, Bonny M, Michael Jackson, Madonna či Spicy Girls. V Event House ťa čaká noc plná najznámejších hitov a legiend.

Úsmev, Dievčatá či Sklíčka

Organizátori si tento rok pripravili skutočne výnimočného špeciálneho hosťa. V známej slovenskej skupine bolo za roky pôsobenia vidieť viaceré legendy slovenskej hudby, ako napríklad Miroslav Žbirka, Ján Lehotský, či Marika Gombitová. Skupina MODUS v staronovej zostave s dvomi zakladateľmi – Jano Baláž a Ľubomír Stankovský potešia s tými najväčšími hitmi 80. – 90. rokov na Slovensku a predstavia tiež svoju novšiu autorskú tvorbu. Príďte si hity ako Úsmev, Dievčatá, Sklíčka či Veľký sen mora zaspievať s plného hrdla na tohtoročnú žilinskú oldies party.

Nablýskaná trvalá, farebné svetre alebo lesklé elasťáky

Kedy inokedy vytiahnuť zo skrine retro kúsky ako práve na Oldiesku v Event House? Mrkváče, šuštiaková bunda, lesklé elasťáky a biele ponožky alebo elegantné šaty ako vystihnuté z časopisu Burda. Všetky tieto retro klenoty sú nepovinné, ale vítané! Na Oldies party sa môžeš naozaj vyhrať a siahnuť po saku s vypchávkami, hrebeňom vo vrecku a všetko to doladiť perfektnou trvalou.

Ak ste celá partia a chcete si dopriať komfort, zvoliť môžete VIP vstupenky s rezervačkou stola vo VIP zóne s vlastným barom. Vstupenky zakúpite vo zvýhodnenej cene na www.ticketportal.sk alebo na mieste pred akciou.

https://www.ticketportal.sk/event/Oldies-party-s-Modusom-Event-House-Zilina

Zdroj: EVENT HOUSE