Zažite 5. ročník RETRO plesu v Event House Žilina!

Už 27. januára odštartujeme plesovú sezónu tým najbláznivejším RETRO plesom v Žiline. Retro hity, účesy a outfity, škola tanca, 360° videokútik a skupina Back2Back rozprúdia v Event House zábavu, na ktorú sa celý rok tešia Žilinčania, ale aj návštevníci z blízkeho okolia.   

O retro hity sa postará skupina Back2Back

Hlavný hosť tohtoročného RETRO plesu, skupiny Back2Back, oživí najväčšie hity z éry disco hudby. Hudobné zoskupenie pôsobí na scéne viac ako 10 rokov a od roku 2020 sú domácou kapelou v relácii Neskoro večer s Petrom Marcinom na RTVS.

Trblietavé RETRO outfity

Retro ples je bláznivý, neformálny, uvoľnený a hlavne o zábave. A tento rok aj v trblietavom DISCO štýle. Dámy môžu staviť na flitre, lesklé šaty či široké nohavice, vypchávky na ramenách, trvalú a ďalšie extravagantné retro doplnky. U pánov radi uvidíme farebné obleky, kravaty či motýliky a lesklé topánky. Akýkoľvek retro kúsok je vítaný, nie však povinný.

Pestrý program RETRO plesu

Okrem najlepších disco retro hitov sa zabavíme v škole tanca, v ktorej vás zasvätíme do tajov tanečných krokov, ktoré vládli parketmi pred mnohými rokmi. Okrem toho bude k dispozícii 360-stupňový videokútik, vďaka ktorému si domov odnesieme spomienky na tento večer. Podujatie tento rok moderuje Katka Ivanková.

Pozrite si aká zábava vás čaká na RETRO plese. Pozrite si video!

RETRO ples v štýle Disco sľubuje zážitok plný hudby, tanca a nostalgie. Zažite noc, počas ktorej sa spoločne vrátime do čias, keď disco bolo kráľom tanečnej hudby! Kapacita plesu je tento rok upravená na maximálne 400 hostí pre ešte viac komfortu.

Vstupenky sú v predaji v sieti ticketportal. V cene vstupeniek je prípitok, večera formou bufetu, dezerty, hudobný a tanečný program. Vidíme sa na parkete v Event House!

Zdroj: TS