V sobotu vyhrala Česko Slovensko má talent a zajtra už má prvý koncert! Margaréta Ondrejková zaspieva špeciálny adventný koncert so skupinou La Gioia.

Len pred dvoma dňami sa stala víťazkou finále Česko Slovensko má talent a už ohlasuje prvý koncert! Iba 16-ročná speváčka Margaréta Ondrejková vystúpi zajtra, 10. decembra v Event House Žilina, kde odspieva adventný koncert.  

Margaréta Ondrejková zvíťazila vo finále Česko Slovensko má talent s piesňou Never Enough: www.youtube.com/watch?v=ruHNbFneiaw, soundtrackom z filmu The Greatest Showman, ktorú pôvodne naspievala speváčka Loren Allred: www.youtube.com/watch?v=6jZVsr7q-tE.

Prvý exkluzívny koncert víťazky Česko Slovensko má talent bude spoločným koncertom s operným triom La Gioia, ktoré si fanúšikovia taktiež môžu pamätať vďaka účasti v Česko Slovensko má talent. Spoločne s Margarétou a skvelými La Gioia v Event House v Žiline vystúpi tiež akrobatické zoskupenie Vertigo a gitarový virtuóz Dávid Bílek. 

„Som veľmi rád, že sa nám podarilo zorganizovať tento skvelý koncert a to aj vďaka Nadácii Františka Mišunu, s ktorou sme sa pustili do prípravy tohto podujatia, ktoré bude opäť pomáhať našim optimistom s hendikepom, rovnako ako naše akcie Hudba bez bariér a Parasport24 Tour,  hovorí zakladateľ a organizátor podujatia, Miroslav Buľovský z OZ Parasport24. 

Vstupenky na podujatie sú v predaji v sieti Predpredaj.sk:
https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/adventny-koncert-la-gioia-2019-12-10/  

www.parasport24.com
www.facebook.com/Parasport24 

Zdroj: SOUL FOR SHOW