Slovenská hip-hopová elita mieri do Bobycentra!

Velkolepá show s hvězdným obsazením slovenské hip-hopové elity míří do brněnského Bobycentra. 20. března 2015 bude legendární prostor Lasershow hall patřit čtyřem nejznámějším a vůbec nejrespektovanějším jménům právě slovenské hip-hopové scény, která patří mezi nejkvalitnější a nejuznávanější tohoto žánru vůbec.

A kdo konkrétně Vás bude tento fenomenální večer bavit?

Celé akci bude “kralovat” asi nejkontroverznější postava slovenského hip-hopu, která se právem řadí mezi výjimečně talentovaná, ale také nejvulgárnější jména svého oboru. Zakladatel známé skupiny Kontrafakt, autor mnoha hitů, celkem třech studiových alb (Bengoro, Kral, Fenomen), rapper, zpěvák, který stojí za diskutovanými klipy a videi, jedněmi milovaný a obdivovaný, druhými opovrhovaný – Patrik Vrbovský aka RYTMUS!

Další z hvězdného obsazení – člen výše zmíněné skupiny Kontrafakt – vlastním jménem Michal Straka, který se na hip-hopové scéně pohybuje už od druhé poloviny 90.let. Spoluzakladatel uskupení Prízrak, později člen Kontrafaktu, který se teprve před třemi lety vydal na sólovou kariéru, ovšem hned první singl “Žijeme len raz” se stal okamžitě číslem 1 nejen ve slovenských hitparádách! Další zvučné jméno v Bobycentru – EGO!

Třetím vystupujícím, jehož budou všichni milovníci hip-hopu velmi dobře znát, je slovenský rapper, člen bratislavské hip-hopové skupiny DMS a bývalý člen nezávislého labelu Gramo Rokkaz. Autor dvou studiových alb, celé řady singlů, vlastním jménem Michael Kmeť aka SEPAR!

Posledním ze slovenského obsazení je rapper a freestyler, dvojnásobný vítěz celoslovenské soutěže ve freestyle battluArtattack Freestyle Battle, který stojí za spoustou známých a populárních singlů (Daj peňáz, Sám doma a bohatý, Starý pes…). Kontroverzní jméno, jehož tvorbu silně ovlivnil vlastní osud a prožitky – STRAPO!

Kromě tohoto hvězdného obsazení očekávejte skutečnou hip-hopovou nálož, fenomenální djské výkony, audiovizuální projekce na více než osmi obřích LED obrazovkách, silný soundsystém a další doprovodný program, který Vám odtajníme později.

Vstupenky na tuto událost exkluzivně nabízí předprodejní síť Ticketpro, a to od 290,- (vstupné se bude postupně zvyšovat) . V nabídce jsou take lístky VIP a VIP GOLD s neomezenou konzumací.

Předprodej: https://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/1442417-rytmus-ego-separ-strapo.html
Událost akce: https://www.facebook.com/events/732483620155712

HIPHOP2015

Zdroj: O&D Praan