Skupina FRIENDS OF ASIA: Výnimočný hudobný zážitok, kombinácia indie, jazzu a blues

Brezno a Vráble sa pripravujú privítať skupinu FRIENDS OF ASIA, duo speváčky Asie a gitaristu Stanislava Počajiho, ktorí prinášajú jedinečný hudobný zvuk elektrickej gitary a ohybného ženského hlasu. Táto originálna formácia kombinuje žánre indie, jazzu a blues, čím vytvára nezabudnuteľný hudobný zážitok.

FRIENDS OF ASIA tvoria speváčka Asia a gitarista Stanislav Počaji, dvaja talentovaní umelci s nezameniteľným hudobným štýlom. Asia svojim emotívnym a silným vokálnym prejavom získa publikum, zatiaľ čo Stanislav exceluje svojou virtuóznou hrou na elektrickú gitaru. Spoločne prinášajú harmonický zvuk a texty, ktoré hlboko zasahujú duše poslucháčov.

Ich hudobný prejav sa pohybujú od indie cez jazz a blues, čím vytvárajú zaujímavú a príťažlivú kombináciu zvukov. Ich piesne sú autorské, často inšpirované poéziou, ktorú zhudobňujú so štipkou experimentálneho prístupu. Texty skladieb,ktoré prinášajú sa dotýkajú tém ako láska, túžba, strata a výzvy každodenného života.

Skupina FRIENDS OF ASIA sa teší na dva večery  plné hudobných zážitkov. Prvý koncert sa uskutoční 14. júna v klube Bombura v Brezne, kde fanúšikovia budú môcť vychutnať pôsobivé melódie a výnimočné vystúpenie tohto dua. Klub Bombura je známy svojou intímnou atmosférou a kvalitným zvukom, čo prispieva k jedinečnému hudobnému zážitku.

Druhý koncert sa uskutoční 28. júna v kaviarni Chillout vo Vrábľoch, kde FRIENDS OF ASIA prinesú svoju hudobnú vášeň do priateľskej a uvoľnenej atmosféry. Kaviareň Chillout je obľúbeným miestom pre hudobné podujatia a poskytuje ideálnu kulisu pre intímne vystúpenia.

Ak chcete zažiť jedinečný hudobný zážitok, neváhajte prísť na koncerty skupiny FRIENDS OF ASIA v klube Bombura v Brezne a v kaviarni Chillout vo Vrábľoch. Tieto umelecké duše vás určite nadchnú svojou hudbou a talentom.

Zdroj: TS