FRIENDS OF ASIA v Jazz Caffe Nitra s hosťom Deodatom Siquirom na Bicích nástrojoch

Pripravte sa na príjemný hudobný večer, keď Vám zoskupenie FRIENDS OF ASIA prinesie svoje melódie do Jazz Caffe Nitra 19. Januára o 19.30h. Špeciálnym hosťom večera bude mozambický hudobník Deodato Siquir.

FRIENDS OF ASIA, dvojica tvorená speváčkou Asiou Smolkovou a džezovým gitaristom Stanislavom Počajim, sľubuje zaujímavý program pre milovníkov indie,  jazz a blues. 

Asia Smolková  je jednou z nádejných mladých talentov slovenskej jazzovej a bluesovej scény. Študuje jazzový spev na FRIEDRICH GULDA
SCHOOL OF MUSIC WIEN.Svojim  hlasom a prejavom môže pripomenúť tradíciu speváčok ako bola Janis Joplin, Ella Fitzgerald, či Joss Stone..
Má za sebou radu koncertov v jazzových kluboch, či na festivaloch doma i v zahraničí.

Večer bude ešte pestrejší vďaka špeciálnemu hosťovi, Deodatovi Siquirovi, ktorý pri príležitosti nahrávania iného hudobného projektu vystúpi ako hosť na tomto podujatí. Jazz Caffe Nitra, s  útulnou atmosférou poskytuje ideálne prostredie pre tento hudobný zážitok. 

FRIENDS OF ASIA a Deodato Siquir sľubujú neformálny večer plný dobrých melódií a zaujímavých hudobných momentov. Nezmeškajte túto príležitosť a príďte si užiť večer plný hudby a priateľskej atmosféry v Jazz Caffe Nitra. 

Zdroj: TS