Sima Martausová vypočula prosby fanúšikov a pridáva koncert.

Triumfálny úspech! Tak hodnotia návštevníci aj kritici turné Simy Martausovej s Dievčenským speváckym zborom Slovenského rozhlasu. Piesne očarujúcej speváčky znejú v nových úpravách a v sprievode tohto telesa ešte krajšie ako bežne. Všade sa koncerty končia obrovským aplauzom a je zjavné, že z vystúpení majú radosť nielen diváci, ale aj Sima a ostatné dievčatá. Aj preto pridávajú ďalší špeciálny koncert. Nenechajte si ujsť ešte jednu príležitosť vidieť a počuť Simu s týmto jedinečným projektom. Už 29. januára v bratislavskom Istropolise. 

Talentovaná skladateľka a speváčka Sima Martausová neustále prichádza s niečím výnimočným a aktuálne turné patrí k tomu najlepšiemu, čo sa jej doteraz podarilo. Koncerty s Dievčenským speváckom zborom Slovenského rozhlasu sa návštevníkom veľmi páčia. Inovatívny projekt si však dokonale užíva aj sama Sima

„Turné s dievčatami, ale aj s mojimi piatimi chlapmi v kapele, je pre mňa jedným z najkrajších hudobných zážitkov, aké som mala možnosť zažiť. Veľmi si to užívame a veríme, že aj naši fanúšikovia,“ vraví Sima Martausová.

Simine hity v nových úpravách znejú krásne a dojemne. Bonusom turné je, že obľúbená speváčka si vynikajúco rozumie aj s mladými členkami zboru.

„Toto turné je iné ako všetky doterajšie hlavne v tom, že mám za sebou veľkú posilu a oporu – dievčatá, ktoré  svojimi hlasmi krásne dokresľujú pesničky. Užívam si aj chvíle po koncertoch, keď už len tak oddychujeme a rozprávame sa,“ dodala Sima Martausová.

Pre veľký úspech pridáva Sima ešte jeden koncert. Vypočula volanie fanúšikov a s Dievčenským speváckym zborom vystúpia v Bratislave i v novom roku.

„Pripravujeme aj malé prekvapenie, ale konkretizovať to zatiaľ nebudem,“ tajomne uzavrela Sima Martausová.

Lístky na pridaný koncert, ktorý bude 29. januára 2018 v bratislavskom Istropolise sa dajú zakúpiť v sieti Predpredaj.sk: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/12353/sima-martausova-a-dievcensky-spevacky-zbor—bratislava

Aktuálne informácie o charizmatickej pesničkárke nájdete aj na: www.simamartausova.sk alebo na funpage: https://www.facebook.com/pages/SimaMartausová/306953752770387?fref=ts.

Sima Martausová & Dievčenský spevácky zbor SRo
29.1.2018 – Dom odborov Istropolis, Bratislava

Zdroj: TS