Signal_FM Night: Posledné info k piatkovej noci!

Bratislavský priestor KC Dunaj sa tento piatok stane domovom klubovej noci SIGNAll_FM NIGHT, ktorá slovenskému publiku predstaví po prvý krát angličana Phila Tangenta a nemeckého producenta Es.tereo. Alternatívnejší pohľad na drum&bass od autonomic soundu cez deep až po ľahší liquidfunk. Kto bude kedy hrať a čo všetko vás čaká? Tu je posledné zhrnutie.

Bratislavský priestor KC Dunaj sa v piatok 11. novembra 2011 stane domovom klubovej noci SIGNAll_FM NIGHT, ktorá slovenskému publiku predstaví po prvý krát angličana Phila Tangenta a nemeckého producenta Es.tereo. Alternatívnejší pohľad na drum&bass od autonomic soundu cez deep až po ľahší liquidfunk. Kto bude kedy hrať a čo všetko vás čaká? Tu je posledné zhrnutie.

 
Všetky podstatné informácie o SIGNAll_FM NIGHT sme vám v priebehu predchádzajúcich dní a týždňov pravidelne prinášali na našom webe a facebooku. Zahraničných headlinerov za mixpultom doplnia slovenskí Blue Motion, Lixx a Clive a o vizuálnu stránku večera sa postará VJ Booca.

Ak chcete vedieť, čo môžete od účinkujúcich čakať, mrknite na ich profily a vypočujte si ich sety. Lixx a Clive boli tento týždeň hosťami aj v Rádiu_FM, kde zahrali mixovaný set. Aj takáto hudba sa bude hrať na SIGNAll_FM NIGHT. Ste pripravení objavovať nové zákutia drum&bassu?

Časový lineup bude vyzerať takto:
22:00 – 23:00 : Clive (SK)
23:00 – 00:00 : Blue Motion (SK)
00:00 – 01:30 : Es.tereo (DE)
01:30 – 03:00 : Phil Tangent (UK)
03:00 – 04:00 : Blue Motion (SK)
04:00 – 05:00 : Lixx (SK)

O čom je celá SIGNAll_FM NIGHT? Nemusíte čítať, vypočujte si audio-profily. Bude sa dať počúvať, baviť, aj tancovať. Je to len na vás!

Tešíme sa na vás v piatok v Bratislave. Kompletné informácie o SIGNAll_FM NIGHT vrátane navigácie ku klubu nájdete na oficiálnom webe www.signallfm.sk.



SIGNAll_FM NIGHT
11. Novembra 2011
KC Dunaj, Bratislava

Signal_FM Night

Zdroj: Signal_FM
Publikoval: Redakcia GREGI.NET