Sexi Chippendales budú v Bratislave dráždiť nielen ženy!

BRATISLAVA – Sú a vždy budú neprekonateľní! Fenomenálni Chippendales sa vracajú do Bratislavy, aby si opäť podmanili svoju silnú základňu fanúšičiek. Partia sexi chlapov sa s novým Most Wanted tour 2012 predstaví už 3. októbra v bratislavskom Istropolise.

Elektrizujúca šou plná erotiky, zvádzania a provokatívnych tancov sa snúbi s humorom a osobným šarmom sexi zajačikov. Skvelá dramaturgia spája zaujímavé choreografické čísla s prvkami humoru a energickou hudbou. Nádherné vypracované mužské telá pulzujúce v rytmoch energických piesní sú len chvíľkami zahalené odevmi.

Prepracovaná choreografia svalnatých gentlemanov je rajom na pohľad a dáva priestor aj pre tie najbujarejšie fantázie. Chippendales to je partia 10 – 12 tanečníkov, z ktorých každý je celkom iným typom muža, no každý môže očariť rovnako intenzívne a nezabudnuteľne. Chalani ukážu Bratislave do posledného detailu prepracovanú šou, maskulínne telá sa budú vlniť v rytmoch elektrizujúcich hitov. Odviazané divadlo, počas ktorého je takmer všetko dovolené. A čo je najdôležitejšie –  na tejto akcii vás s istotou nebude sprevádzať priateľ ani manžel. Na prepracovanú šou však muži vstup zakázaný nemajú… :-)

Oficiálny Facebook: https://www.facebook.com/events/417523834965176/
Vstupenky na najsexi podujatie roka sa predávajú exkluzívne v sieti Eventim.sk.
Viac info: https://www.nucoast.com

Zdroj: NuCoast