Sax&Groove: Z jamu po komunitu!

Čo je Sax&Groove? Momentálne komunita hudobníkov, ktorí si chodia zahrať do Flame music. Niečo medzi jam sessionom a stálou zostavou. Začalo to ako džemy, ktoré organizoval známy hráč na dychových nástrojoch Marian Jaslovský s čoraz zamestnanejším klávesistom Matejom Miklošom, ale skoro sa ukázalo, že open stage nie je úplne najlepší nápad, lebo na pódium môže prísť niekto, kto „zhodí remeň“.

Zároveň sa vytvorila zostava ľudí, ktorí si radi prídu zahrať a s ktorými funguje chémia: Speváčka Dominika Zdražilová, basgitaristi Juraj Mýtny a Marek Taraj, trubkár Peter Letovanec, gitarista Andrej Krippel a ďalší.
saxgroove2

Takže nie je miesto pre iných hudobníkov, ktorí by si radi prišli zadžemovať?  

Samozrejme je, radi spomíname na hranie s gitaristom Petrom Luhom, rapperom Moem či speváčkou Kristínou Tran (Laylou). Keďže to však nie je úplne open stage, je fajn sa vopred dohodnúť s Marianom Jaslovským alebo Matejom Miklošom napríklad cez facebook alebo stránku udalosti (Matej je na FB ako Matej Maximilián Mikloš). 
saxgroove3

Čo sa hrá?

Ako už názov nasvedčuje, groovuje sa. Beaty, vlastne bicie loopy Marian mixuje z počítača, keďže má aj DJskú prax. Takže Sax&Groove majú presného bubeníka. Nevylučujeme samozrejme účasť ani bubeníka živého, či perkusionistu.
saxgroove4

Kedy sa hrá?

Najbližší Sax&Groove bude 29. septembra vo Flame Music Bar-e. Hrá sa od 20:00.
saxgroove1
Zdroj: Flame Music Bar