SAVAGE TALES open air madness in Slovakia

Jedna z prvých akcií tohoto roku pod holým nebom, ťažký a tvrdý lineup. Producenti v roliach headlinerov dokonca obaja prvý krát na Slovensku. Budúca hviezdna HORDA The SAVAGE TALES z Maďarska pod taktovkou nášho kamaráta a dja v poslednej dobe aj úspešného producenta SAVAGE, ktorý je upísaný v Nekrolog1k rec. a v legendárnom Black Hoe.

https://www.facebook.com/djsavagehu?fref
https://soundcloud.com/djsavage

Takže zostava sa začína djom SAVAGE, ktorý bude pomáhať producentovi z Holandska — MATHIZM  — PRVÝ KRÁT u nas.

Mathizm sa narodil a vyrástol v Holandsku, celý jeho život ho obklopovala tzv živá hudba ako rock, metal a podobne. Okolo roku 2002 sa dostal k dnb čo ho popri tej ostatnej oslovilo a začal sa jej venovať. Cez všetky možné smery sa dostal až  ku Crossbreed. V roku 2012 sa dostal na prvý krát hrať mimo domácu pôdu a to práve  do Maďarska.

Zásobuje vydavateľstvá ako Yelow Stripe, Nocid Business, Future Sickness, Ninth Circle Recordings a ďalšie. Prvý vinyl mu vyšiel spolu s Memtrixom na Yelow Stripe. V tomto roku toho bude podstatne viac takže sa máme na čo tešiť.

https://www.facebook.com/Mathizm
https://soundcloud.com/mathizmdnb

Nuž a člen družstva, ktorý je najviac očakávaný u nás je rodák z Ruska NAGATO z Krasnodaru, ktorý tiež produkuje pomerne krátko a už si zaslúžil pevné miesto medzi elitou. Vždy ho ťahala temná strana a to počuť aj v jeho produkcii. Nedá sa však presne označiť aký štýl robí. Snaží sa skôr miešať  dokopy to čo sa mu páči, ale s veľkým dôrazom na kvalitu. Tak ako ďalší má v  najbliššom čase pripravených niekoľko trackov na export. Najznámejší je však ako člen dua TRIAGATO.

https://www.facebook.com/nagatodnb
https://soundcloud.com/nagato_dnb

Akcia pod názvom *SAVAGE TALES open air madness in Slovakia* sa uskutoční 21. júna pod holým nebom na ostrove pod zrúcaninou hradu Revište. Toto perfektné miesto je ukryté pri ceste do Žarnovice. Domáci support bude zložený takto: SCHYZO – ten tu oslávi silným spôsobom narodky IPPON – s perfektným a čistým setom STRANGE POSITION – nové slovenské producentské duo NEOFORCES / ANGER / BACKER – trio z levíc.

tu sú presné GPS súradnice:
48.522119,18.725252

https://www.facebook.com/events/537599809619617/
https://www.facebook.com/savagetaleshorde

v rámci oného máme aj súťaž nie jedinú ale oplatí sa keď dosiahne funpage Savage Tales 500 fanúšikov dá jednému šťastnému SAVAGE voľný vstup na túto akciu.

ďalšie info čoskoro…

Zdroj: BCB