Savage Tales sa vracia do Bratislavy!

Už o pár dní sa SAVAGE TALES vráti do Bratislavy, konkrétne do klubu LOFT. Ako býva zvykom lineup je naplno využitý, aby nik nešiel domov suchý.

Hlavný headlinery sú:
THE SECT z Nemecka priletí Dave
Ruský mäsiar NAGATO po prvý krát v EU a tým pádom aj u nás – veľmi sa teší
z Holandska priletí tiež prvý krát na Slovensko YMB
Rumunský zástupca bude tento krát PROTONKID – 1/2 z dua Kriotek podporený najlepším Rumunským reggae spevákom MC CRISTYZ-om
z Rakúska príde Slovák LABY DE LAVANCHES
Maďarsko zastpujú SAVAGE a MIGU spoločne s kamarátom MC FANTOM-om
Slovensko už tradične producenské duo STRANGE POSITION

predpredaj – 8e // do 23,00 10e potom 12e
vip balkón 18e

The SECT //UK-Germany//Anglicko-Nemecko

Vyrastajúc závislí na zvukoch, pípaní a breakoch od Prodigy a Londýnskych pirátskych rádiových staníc, Blade a Virtua nasledovali rozvoj Jungle a Drum&Bass, až nakoniec prišli na to, že ich to ťahá k futuristickej produkcii labelov ako Underfire a Renegade Hardware- a obzvlášť k techno-hraničiacemu Konflict sound-u. Na konci 90tych rokov sa stretli cez kamarátov a odvtedy spolu produkujú Drum&Bass. Ich prvý release pod názvom TheSect vyšiel v roku 2003, ale bolo to práve ich debutové EP na Offkey v roku 2006, ktoré na nich pritiahlo pozornosť významných producentov a DJ-ov zo scény Drum&Bass. Šnúra ďalších release-ov nasledovala rýchlo, hlavne ako hosťovanie pre iné rešpektované label-e, zahŕňajúce: PositionChrome, Freak, Obscene, Habit a Subsistenz a získali podporu pre ich produkciu a remixy od DJ-ov z celého Drum&Bass spektra na rôznych label-och, ako: Cause 4 Concern, PRSPCT, RedLight, KSS Black a Utopia Music.

Print

Napriek náročnému produkčnému rozvrhu a časovému plánu, chalani z TheSect sú rovnako doma za prehrávačmi ako aj v štúdiu. Virtua predvádzal jeho schopnosti s hraním na gramofóne na súťažiach a nočných akciách po krajine a Blade robil DJ-a už takmer 20 rokov, hrával pravidelne na akciách a udalostiach po svete, od Spojeného Kráľovstva, do Ruska a až po Nový Zéland. Založili reputáciu vysoko-energetických DJ setov, kombinovali presné postupy mixovania s ostrými prechodmi tak, aby rozhýbali davy, kedykoľvek hrali. Debutový album TheSect ‘Fractured State’ vyšiel na Subsistenz Recordings v 2011 a The Sect Music bol vypustený v roku 2012.

https://www.facebook.com/TheSect
https://soundcloud.com/the_sect

NAGATO//Russia//Rusko
PRVÝ KRÁT V EURÓPE A TÝM PÁDOM AJ NA SLOVENSKU!!!!!

Drum & Bass producent z Krasnodaru v Rusku. Prvé kroky v tvorbe hudby urobil v roku 2006. Od prvých pokusov smeroval k tvrdej časti Drum & Bass, takže jeho kompozície sú temné a tažké. Neobmedzuje sa *štýlom* experimentuje a to ho naozaj baví.

Print

Dnes sa snaží dostať svoju tvorbu do lepšej kvality. Má v pláne vydať niekoľko svojich skladieb, ale aj spolupráce s ďalšími producentami. Zaujímavý je aj fakt, že je spolumajiteľom DEATHSOUNDBATrec. a má spoločný projekt TRIAGATO (s Alexom TriaMer)…

https://soundcloud.com/nagato_dnb
https://www.facebook.com/pages/Nagato/177498975634832
https://www.facebook.com/Circulato

YMB//Netherlands//Holandsko
PRVÝ KRÁT NA SLOVENSKU!!!!!

Narodený v rádioaktívnom roku 1986 a tým pádom jeden z bláznivých v Holandsku, YMB. Vyrástol ako obyčajný chalan v Rotterdame, po pravidelnom výplachu mozgu pri zvukoch rave a hardcoru sa z neho stal dj a producent aký je. Hneď ako odhalil temný dnb žáner okamžite sa s ním stotožnil a okolo roku 2005 začal ajhrávať. neskôr sa vrhol na produkciu. Vroku 2008 mu vyšli prvé tracky v Ammunition Recs.

Print

Mometálne pracuje pre vydavatelstvá ako – Ammunition, Culture Assault, Future Sickness, Genome, Infectech, Lowbreed, Metafiziq, Ninth Circle, Order in Kaos, Section 8, Suspect Device a Yellow Stripe. Pravidelne hráva z 3 až 4 prehrávačov. Zatial stihol pocestovať Hollandsko, Belgicko, Portugalsko,Maďarsko, Bulharsko, Poľsko, Spanielsko, Nemecko, Rakúsko. Jeho tracky hrávajú ludia ako Robyn Chaos, Lowroller, DJ Producer, Sinister Souls, Cativo, Joanna Syze, Ogonek, Savage, Fragz, Adi-J, DJ E a ďaľší. 2012 roku pána rozbehol aj vlastný nový biznis – Ninth Circle Recordings(spoločne s Vexerom).

https://soundcloud.com/ymb
https://www.facebook.com/YmBdnb

PROTONKID//Romania//Rumunsko.

Narodil sa na Heloween 1985, čo na ňom zanechalo stopy. Hudbu produkuje od 1999 a hraniu sa venuje od 2005.

Print

Za obdobie, ktoré sa venuje produkcii sa mu podarilo vydať svoje tracky vo vydavateľstvách ako T3K Recordings/Perkusiv audo/Ammunition recs./Ex Machina /PRSPCT/UNC Audio/Section8 recs./Ninth Circle/Darkbox rec./ Foulplay / Future Sickness/Order in Kaos a veľa ďaľších.

https://www.facebook.com/ProtonKid1
https://www.soundcloud.com/proton_kid_law

MC CRISTYZ//Romania//Rumunsko

Cristyz je jeden z popredných Rumunských reggae spevákov, ktorý žije a študuje na univerzite v Bukurešti. Za posledných 5 rokov nahral veľa hip-hopových, reggae, r&b a dubstep-ovo orientovaných piesní, a spolupracoval s menami ako Mr.Levy, Deliric, KrafTu, Pavel Stratan & Nimeni Altu.

Print

Svoj záujem o reggae hubdu objavil v čase, keď sa stretával s Mr.Levy, známym umelcom z Rumunska. Inšpirácia robiť hudbu je uňho už od veku dieťaťa a jeho talent mu pomohol pomaly sa vyšvihnúť v hudobnom priemysle v Rumunsku. Teraz spieval s Voices Media a vďaka spolupráci s nimi vydal niekoľko celkom známych a oceňovaných piesní. Na párty v marci spolu s Protonkidom si pripravuje špeciálne texty na dnb´ hudbu. Bude to proste správna show.

https://www.cristyz.ro/
https://www.facebook.com/cristyzmc?fref=ts
https://www.youtube.com/watch?v=Hnzpd45j28Y
https://www.youtube.com/watch?v=Hnzpd45j28Y

SAVAGE //Hungria//Maďarsko **
MC FANTOM//Hungaria//Maďarsko **
MIGU//Hungaria//Maďarsko

Posledný z maďarských členov je skvelý dj a po novom aj producent Savage. On je „otcom“ projektu Savage Tales. Savage, zarastený korčuliar z malého maďarského mesta, víťaz mnohých medzinárodných a národných DJ súťaží, hardcore-ový DJ roka a víťaz veľkej techno-kampane v Maďarsku.

Print

Therapy Session rezident. Vlastník Savage Tales- temných a hororových Drum&Bass parties, producent a bos kartelu, organizátor parties a festivalov. Šéf vlastného label-u, spolu s Migu reorganizovali a vzkriesili pôvodom maďarský Black Hoe music label, ktorý vydal tracky mnohých umelcov, z ktorých sa odvtedy stali medzinárodne uznávané mená.

Print

Jeho rozmanitá a inštinktívna duša a povaha, nekonečná pozitívna energia a Subculture Revolution „životný štýl“- ktorý vynašiel jeho „brat“ a kamarát z oboru, MC Fantom- sú reprezentované v jeho setoch prostredníctvom striedajúcich sa ragga-jungle & jump up dnb melódiami.

Print

MC člen tejto dvojice je naozajstný filológ a literát, ale nie len na stage-i. Predefinoval slovnú kategóriu, ktorá sa volá „hype“ a využíva sa na parties. Je to aj producent filmov. Maju projekt- dokumentárny film nazvaný ’Moleman’ – Pravda je v podzemí- všetky epizódy sú premietané na najväčších filmových festivaloch. Sú to priekopníci hraníc ilegálneho hudobného žánru.

https://www.facebook.com/blackhoemusicgroup?fref=ts
https://soundcloud.com/blackhoe
https://www.facebook.com/djsavagehu
https://www.mixcloud.com/djSavage_therapy
https://soundcloud.com/djsavage
https://www.facebook.com/pages/MC-Fantom/180710318644139

LABY DE LAVANCHES//Austria//Rakúsko

Pochádza zo Slovenska, pred pár rokmi sa odsťahoval s rodinou do Rakúska – Graz. Od malička vyrastal na metalovej hudbe čo je cítiť v jeho tvorbe aj pri hraní samotnom. Nemá vyhradenú jednu obľúbenú kapelu. Od 13tich hral v black-metalovej kapele na bicie, sprodukciou elektronickej hudby začal po jej rozpade.

Print

Vtom čase chodil na prvé dnb párty. Prvý release *The Antichrist* vyšiel v january 2013, momentálne pracuje na ďaľšom albume. To, že nemá vyhranený štýl je počuť aj z produkcie ajz hrania. Je pravda, že uprednostňuje temnú a tvrdú časť, aôe tam si vie nájsť čokolvek čo je originálne. Momentálne sa jeho TOP hudobníkom stal Igorrr.

https://www.facebook.com/labydelavanches
https://soundcloud.com/labydelavanches