RED BULL STAGE PRINESIE NA GRAPE FESTIVAL RAPOVÚ BÚRKU.

Grape festival otvorí svoje brány už v piatok 9. augusta 2019 a na desiatom ročníku zaparkuje aj Red Bull Stage – vyblýskaná Karosa ŠL11 vybavená tým najlepším zvukom. Hudobný autobus prinesie do Piešťan rapovú búrku nabitú silnými menami. Bude to jeho jediná slovenská zastávka, ktorú nechcete prepásť.

Lukas Wagneter – Red Bull Media House (2)

Red Bull Rapstorm má vo svojom programe slovenských a českých interpretov, ktorí sa v piatok a sobotu postarajú o nadupané koncerty. Piatok odpália Indy & Wich+ LA4, ktorých postupne vystriedajú Maniaka Black Angelika a mladá vychádzajúca hviezda Hellwana. Českú prevahu vo večerných hodinách vyrovná Ultrazvuk. Tono S. s Vecom sa už tešia na festivalový kotol, tak si určite nenechajte tento koncert ujsť. A ak ste stále nevideli nový videoklip k Majiteľom hry, tak si ho pustite na webe RedBull.sk.Ešte sa stíhate naladiť na tanečky pod pódiom. Piatkový nočný program bude uzatvárať Gleba posledné vystúpenie prvého festivalového dňa potiahnu na streche autobusu PSH. Sobotný line-up zase presne na pravé poludnie otvorí český raper a zakladateľ Ty Nikdy labelu Idea, neskôr bude stage patriť umelcom ako Rest & DJ Herby, Martin Matys x Kenny Rough, Boy Wonder, Paulie Garand a rapovú búrku do finále privedú Strapoa Hugo Hypetrain. Víkendový harmonogram je viac než silný, tak sa určite zastavte pod strieborno-modrou Karosou.

Lukas Wagneter – Red Bull Media House (1)

DRINK & GREET – Počas celého víkendu si budete môcť užiť aj oázu osvieženia v Organics by Red Bull zóne. Okrem vychladených drinkov na vás čakajú aj stretnutia s umelcami z Rapstorm. Keď budete pozorne počúvať Osťa zo strechy Red Bull Stage a sledovať @redbullskna Instagrame, tak vám nič neujde. Vidíme sa na letisku!

redbull.sk/rapstorm
#REDBULLRAPSTORM

Zdroj: Red Bull